Thursday, 18 October 2012

Happy Graduation My Friends !

> Whats Up Guys...

At last...Happy Graduation to all my friends especially DMR group !


49th UTM Convocation Ceremony | 16 October 2012

Mechanical Drafting Design Technology the best ! Yehaa !
Thank you to all my lecturers ! Thanks KN...huhu...

Hope to see you all again guys in the future ! InsyaAllah...


NOTA SKYTECH :

Teringin nak aktif berblog macam dulu...tapi...kena la curi masa yang ada untuk terus aktif berblog ni...tak sanggup pulak nak tinggalkan dunia blog ni terlalu lama...hee...


**Terima kasih kerana membaca entri Happy Graduation My Friends !

15 comments:

  1. CONGRATULATIONS.... :)

    ReplyDelete
  2. wahh convo.. best tu.. huuu sedih gile aku kena tinggal kat jengka ni, family semua pergi perak sbb akak aku convo.. sedih gile!

    ReplyDelete
  3. mcm Mr.Gadjet pun ada yg kanan skali . kehkeh

    ReplyDelete
  4. tahniah, mcm nurul la sorang girl tu :D

    ReplyDelete
  5. congrats! semoga terus success dlm kerjaya...

    boleh je nk aktif blog. time management tu penting.. :)

    ReplyDelete
  6. tahniah...

    akak pun sayang nak tinggal blog lama2..ni yang nak aktif kembali nih..:)

    ReplyDelete
  7. tahniah tahniah dan tahniah...hehehe

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum ezad...tahniah2 dr mama yer.:)

    ReplyDelete

  9. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  10. mcm kenai yg hjung2 tu kan heheee :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com