Wednesday, 3 October 2012

Nuffnang Tersalah Akaun Ke ?

> Whats Up Guys...

Haa, akhirnya bulan September da pun berakhir...yeahh...!! Macam baru lepas terjaga daripada mimpi ngeri je...harap bulan Oktober ni tak terlalu busy sangat la macam bulan lepas...makin terabai pula blog ni nanti...HAHA...

Selalunya setiap kali aq online mesti akan check Nuffnang dulu...mana tahu ada BE baru ke kan...BE yang tengah running kat blog sekarang ni mungkin akan jadi metered da nanti...sebab 3 hari da tak online...BE mesti susah nak naik da...tapi sangkaan aku meleset, BE masih belum metered lagi...dan bila check earnings...erk...



"Eh, Nuffnang tersalah akaun ke ?" 2-3 kali aq log in dan log out...sebab nak pastikan sama ada aq bermimpi atau Nuffnang bergurau dengan aq ni...nak kata aq ada dapat sponsored post...takde la pula kan...entah datang dari mana datangnya earnings dekat RM90++ tu...tapi bila check balik CPUV dan CPC...macam ada pertambahan earnings...earnings CPUV je aq dapat kesan bermula dari mana ia bertambah...tapi earnings CPC tak dapat dikesan bermula dari mana yang bertambahnya...



Sebelum ni earnings CPUV kat blog aq hanya start 21 April 2011...tetiba ada earnings CPUV dari May 2009 sehingga 2 Nov 2009...erk, sebenarnya blog aq ni dari May 2009 da ada dan memang tak aktif langsung...bermula April 2011 la baru start aktif berblog...rezeki bulan ni rasanya...ataupun mungkin ada yang tak kena ni dengan Nuffnang punya sistem...haa, kita tunggu la esok ke lusa...


NOTA SKYTECH :

Haa...bak kata blogger KiD, kita mesti enjoy apa yang kita tulis kat blog dan readers akan enjoy jugak dan income akan datang kalau kena caranya...dan jangan sesekali buat fraud click sebab nak income naik cepat...time nak cashout nanti kalau pihak Nuffnang dapat kesan fraud click...habis la...tak memasal je...kena relaks...cool, slow and steady...sikit-sikit income masuk...hee...eh, ada yang da tertekan cashout ke...huhu~


P.S - Terima kasih sebab bangunkan aku bila September berakhir...HAHA...(,^^)


**Terima kasih kerana membaca entri Nuffnang Tersalah Akaun Ke ?

33 comments:

  1. error system bug laaa earning ni bro.. ramai je yang kena.. :)

    ReplyDelete
  2. @KiD : HAHA...tu la..mmg pelik sgt da...tetiba je jadi byk...tgk la esok lusa mcm mana kan...

    ReplyDelete
  3. samalah, tibe2 je ada duit terlebih pulak kat nuffanng tu. memang ada something tak kena ni. huhu

    ReplyDelete
  4. rsenya sistem prob sbb rmi yg kne cmni...huhu

    ReplyDelete
  5. hah, sama la kita.. tetiba total jadi macam pelikss.. -.-"

    ReplyDelete
  6. wah, banyak tu... kesalahan teknikal..heee

    ReplyDelete
  7. apalagi..cash outler...sebelum nuff tarik baliik..rezeki ler teew...

    ReplyDelete
  8. Hahahahah.. Muflis nuff mcm neh

    ReplyDelete
  9. banyak tu terlebih heee =))

    kalau nuffnang tak tarik balik, rezekiiiii

    ReplyDelete
  10. sept bulan yang sunyi~
    woo..byk ye duit! bole la belanje ktorang lepas ni~

    ReplyDelete
  11. cpt cashout sblom dia trik blik ;p

    ReplyDelete
  12. same la..huhu..so halal x kalau cash out?hehe

    ReplyDelete
  13. alamak...
    dah ter cash out... macam mana ya...

    ReplyDelete
  14. Aku pun dapat duit 'extra' dari nuffnang ni.. Hehe.. Patut la pelik semacam je kan.

    ReplyDelete
  15. Belum cash out lagi.Buat simpanan hari tua. :D

    ReplyDelete
  16. Setuju. nuffnang memang dah kejutkan saya at the end of september... Terkejut. Sampai seharian pun tak abes terkejut~! Baru tadi reda.. hehe

    ReplyDelete
  17. pergh...banyak gila duit nuffnang ko..hahahaha. bila la aku nak mencapai tahap macam ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..ni error la boni..kalau betul2 mesti best..haha

      Delete
  18. Replies
    1. @Afasz : mmg nuffnang ada problem hari tu tp skrg da ok...earning pun da normal balik..hehe

      Delete
  19. jom kita enjoy..hehehee..jeles tengok angka tu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Dkna Abza : earning tu error la dkna...kalau betul da lama cashout da..hehe

      Delete
  20. hahah...igt han sorg je kene...pelik jgk lme dh xguna nuff tgk2 akaun belambak plak earn die...

    ReplyDelete
  21. haha dah lama aku xcheck earning nuff aku. malas nak menyengah.

    ReplyDelete
  22. sekrg dah normal heheee ^_^

    ReplyDelete
  23. lea xdpt pun..jeles2..

    skrg nak aktif blog balik
    nak dptkan BE balik..kekekeke

    ReplyDelete
  24. best nye..smua sibuk ng nuffnang je ni..jeles2!!haha

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum ezad....error la tu kan...banyak jumlah nyer tu...:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com