Monday, 5 November 2012

Mini Gathering Blogger Jarang Update

> Whats Up Guys...

Huhh...rasanya macam da lama sangat tak berupdate blog ni...lately ni macam kekurangan masa untuk berblogging macam dulu...masa 24 jam sehari tu macam cepat sangat berlalu...dan sekarang ni baru sedar da hampir 2 minggu aq tak on laptop aq ni...memang terbaik ! HAHA...

Haa, blog lama tak berupdate...rupanya aq tak keseorangan...YESS ! Ada geng la...dan baru-baru ni di KLCC...beberapa "Blogger Jarang Update" bersetuju untuk buat satu mini gathering...saja nak jumpa diorang lagipun memang da lama tak jumpa mereka ni...kali terakhir jumpa Zuan dan Azham pun masa Nuffnang movie screening The Avengers dulu...last jumpa Jue & Hanie dan kak Sal masa karok kat Redbox awal tahun ni...



Perjumpaan hari tu hanya untuk bertanya khabar...bertukar cerita...dan lagi satu bergosip...oppss...mana ada la...HAHA...haa, bila lagi la nak buat macam ni ? Mungkin lepas ni ramai lagi yang akan join gathering macam ni...HAHA...maybe next time akan ada Gathering Blogger Jarang Update 2...HAHA...

#Picture credit : Saiazuan Blog


NOTA SKYTECH :

Walaupun bulan lepas blog tak berapa nak update sangat...Nuffnang cukup baik hati sebab hadiahkan aq 4 BE sekaligus...tapi sayangnya 2 BE da metered pulak hari ni...harap 2 BE yang tinggal ni stay lama la sikit...terima kasih Baskin Robbins Elections dan DiGi Samsung Galaxy Note II...heee...tunggu BE bulan ni pulak...Nuffnang nak bagi ke tak ? huhu...


P.S - Bila time aq tak selalu update entri la BE selalu melekat...
Kenapa selalu macam tu...HAHA...adehhh...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Mini Gathering Blogger Jarang Update

25 comments:

  1. huhuh teruskan la group tu.. "D

    ReplyDelete
  2. wahhh! sempat lg gathering tu... bagus2.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teringin nak jumpa dorang sbb da lama tak jumpa kan..tu yg ON je..hehe

      Delete
  3. Replies
    1. Haha..ok jgk..penuhkan notification kat fb je la nnt...nnt aq kidnap la pic sikit Kat entri ni..haha

      Delete
  4. saya pun jarang dh update blog~ ermm

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum ezad...seronoknya kalau dpt jumpa teman2 blogger semuakan...:)

    ReplyDelete
  6. dia bag time jarang update sebab malas nak bayar lebih..heheh

    ReplyDelete
  7. Rezekilah tu...

    Berjimba denga teman2 adalah saat paling2 ohsem...

    ReplyDelete
  8. peh. syoknya dapat gossip2. :D

    ReplyDelete
  9. pergh...bestnya bro.... ko kenapa lama tak update?? mohon update setiap hari...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesekali lepak2 mcm ni mmg best..hehe

      Akan cuba update selalu lepas ni..thanks sbb support aq bro..:)

      Delete
  10. lama gile bro tak update.. ingat pi naik aji.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada je..cuma kekurangan masa nk on laptop je sebelum ni...hehe..akan kembali aktif nnt..bersedia utk diterjah..:)

      Delete
  11. teringin nk jumpa blogger2 lain.. :)

    ReplyDelete
  12. Trafik tinggi BE tak akan melekat punya lah..huhu...nak join lain kali boleh bro..hehe

    ReplyDelete
  13. asal aku nak update je button new post lari jauh jauh..hahahhaaha...

    best la dpt BE walaupun tak aktif..untung..untung.

    ReplyDelete
  14. Berisi skit adik akak skrang yer... :)

    ReplyDelete
  15. sampai hati tak jemput dkna :(

    ReplyDelete
  16. kenal dua org je kat dlm tu hehee :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com