Saturday, 1 December 2012

Juara Masterchef Malaysia Musim Kedua

> Whats Up Guys...

Akhirnya...Masterchef Malaysia Musim Kedua sudah sampai ke kemuncaknya...dan malam ni siapakah yang bakal bergelar Juara Masterchef Malaysia Musim Kedua...adakah ianya milik Along, Etiqa, Izyan ataupun Ah Hong?

Top 4 finalist MASTERCHEF MALAYSIA MUSIM 2 : Along, Etiqa, Izyan & Ah Hong

Saksikan finale Masterchef Malaysia Citarasa Juara malam ni di Astro Ria (CH104) dan Astro Mustika HD (CH134) jam 10.30 malam...siapakah yang akan dinobatkan Juara Masterchef Musim Kedua? Jangan lupa tengok malam ni...lepas layan bola Malaysia VS Indonesia...boleh la layan Masterchef Malaysia pulak...hehe...

NOTA SKYTECH :

#1stUPDATE ! 10.35 pm : 1/12/2012 - Hanya Along, Izyan & Ah Hong yang bertarung untuk merebut gelaran Juara Masterchef Malaysia Musim Kedua...

#2nd UPDATE ! 11.57 pm : 1/12/2012 - Tahniah IZYAN ! Juara Masterchef Malaysia Musim Kedua...dan akhirnya semua teka-teki siapa juaranya sudahpun terjawab...heee (,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Juara Masterchef Malaysia Musim Kedua

21 comments:

  1. aku rasa etiqa jugak yang bakal menang, tapi xsure juga sebab masing2 ada kekuatan tersendiri

    ReplyDelete
  2. Dapat rasa yang Etiqa jadi juara malam ni . tapi harap sangat Along boleh jadi juara ^ ^

    ReplyDelete
  3. tak sabar nk tengokkk!!! sokong izyan :P

    ReplyDelete
  4. @jal : tu la..tak sangka Etiqa dpt masuk top 4 ni...kita tunggu je sape akan menang malam ni..:D

    ReplyDelete
  5. @Cik Gadis Tak Comel : tu la kan...tgk kat page Masterchef kat FB pun ramai yg undi Etiqa bakal memang malam ni..tapi sape tahu kan...keputusan boleh berubah...:D

    ReplyDelete
  6. @♥ p a a n i ♥ : hee..sy rasa mcm along atau etiqa yg akan menang...tp semua terer2 ni..tak dpt nk jangka sape akan menang...:D

    ReplyDelete
  7. rs mcm along jer..tp tulah xtau lah kan

    ReplyDelete
  8. @Masmira Masri : yg lain pun mcm ada peluang...kan..(^^,)

    ReplyDelete
  9. apa2pun tahniah kepada pasukan Malaysia..hahahaha,tiba2 je kan

    ReplyDelete
  10. Tahniah untuk Izyan. Era tak layan masterchef. Tak minat nak jadi chef. Ha ha ha.

    boni : ha ha ha. Tetiba je. :P

    ReplyDelete
  11. so siapa pemenangnye ? *tak tgok* haha .

    ReplyDelete
  12. sy tak tgk, kenapa tetiba 3 org je ek?

    ReplyDelete
  13. x pernah pun sis ikuti masterchef ni ezad.. hehehe tp mcm dh dpt agak izyan yg akan menang.. ;)

    ReplyDelete
  14. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
  15. wuu tak pernah tengok pon, kita tak da astro

    ReplyDelete
  16. lame xdtg jenguk kt sini.. haiiii ejat..huuuu..

    #nk ammar menang tp ammar xleh final..huuu

    ReplyDelete
  17. ohhh izyannn kahhh.
    *tak pernah kenal izyan*
    sadis hidup tanpa tb berbulan lamanyaa*

    ReplyDelete
  18. Kesemua peserta ada peluang sama rata, hanya yg terbaik dpt kejuaraan.

    ReplyDelete
  19. duduk hostel tak dapat tengok tibi.
    sobsss
    :(

    ReplyDelete
  20. wahh ezad pun da lama xupdate gak ni?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com