Tuesday, 22 January 2013

CPUV Pertama Nuffnang Tahun 2013

> Whats Up Guys...

Haa, setelah lama menunggu...dan rasa macam da nak give up tunggu...tetapi akhirnya melekat jugak CPUV Pertama Nuffnang Tahun 2013 ni dan merupakan CPUV ke-36 sejak bersama Nuffnang ni...haa, ingatkan boleh la dapat CPUV pertama dalam minggu pertama...tapi apa kan daya...melepas...minggu keempat bulan Januari baru la merasa nak dapat...terima kasih Nuffnang...dan terima kasih DiGi iPhone 5...ramai yang teringin nak beli iPhone 5 sekarang ni...huhu...


Satu BE baru je stop running minggu lepas...tup..tup...da ada pengganti...bila nak ada yang kedua dan seterusnya ni...HAHA...hee...tipsnya selalu la update entri, update survey Nuffnang tu selalu walaupun tiada CPUV yang tengah running...hantar je ticket kat Nuffnang banyak kali...HAHA...


NOTA SKYTECH :

Bila da dapat CPUV...cuba la update dan publish entri dengan lebih kerap...publish time tengah malam bila iklan rancak berdansa kat blog...hee...rasanya ramai yang dapat CPUV DiGi iPhone 5 ni semalam... (,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri CPUV Pertama Nuffnang Tahun 2013

24 comments:

  1. Assalamualaikum. rezeki. hehe bagusnya! sheila takleh nak buat nuffnang kat blog. pending since sheila daftar dulu. nape ntah. hahahaha

    ReplyDelete
  2. tahniah ezad..hehe BE kita sama :)

    ReplyDelete
  3. samala. nk copy entry ni untuk esk. wahahaha

    ReplyDelete
  4. sebab tu akak rajin update blog hari ni..heheh

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...rejeki jange ditolak bohh ehh

    ReplyDelete
  6. wah. untung la dye. tahniah yep :)

    ReplyDelete
  7. DIGI blm jd rezeki sy lg..huhu.

    ReplyDelete
  8. belom ada rezeki lagi dapat be bulan ni. hukhuk

    ReplyDelete
  9. waahh..best best.. napela yang digi ni tak masuk kat saya..sedey je.. hohoho

    ReplyDelete
  10. tahniah...semoga bertambah masyuk bro lepas nih yer...;)

    ReplyDelete
  11. NAK IPHONE 5..!!! NAAAAKKK... hhehhehe

    ReplyDelete
  12. ajarlah cmne nk dpt cpuv ni...xprnah dapt pom..huhu

    ReplyDelete
  13. aku pon dapat. Alhamdulillah..tahniah bro!

    :)

    ReplyDelete
  14. sebenarnye kan..sy xtau pom tiket ambek n hantar kat mne..hehe..xpla tq sbb bgtau..huu

    ReplyDelete
  15. salurkan sikit kat aku bro.hahahaha

    ReplyDelete
  16. enak ya bisa pasang iklan di blog..hehehe

    blog saya belum ada iklanya.

    ReplyDelete
  17. Dah lama da x dapat CPUV / BE :) hehehe

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah..rezeki..tahniah..

    follower ke 1736

    ReplyDelete
  19. rezeki 2013. aku pon baru masuk satu tahun ni.hehehe

    ReplyDelete
  20. Tahniah2....aku sampai laa xmerasa pun CPUV ka CPCP ka WC kaa..tunggu ja laaa

    ReplyDelete
  21. Artikel mantap. sangat bermanfaat

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com