Tuesday, 1 January 2013

Entri Pertama 2013 : Azam, Semangat Dan Blog

> Whats Up Guys...

Entri pertama 2013...Yeahh...I'm back ! 2012 pun baru saja melabuhkan tirainya...dan lega ianya da berakhir...memang agak busy sejak pertengahan 2012 sampai la ke penghujung tahun...dan buktinya entri kat blog setiap bulan semakin berkurang...dan yang paling best entri bulan lepas sempat post 1 entri saja...epic tak? HAHA...

Total entri 2011 > 663 (Wow...entah apa yang aku mengarut agaknya tu...HAHA)
Total entri 2012 > 183 (Perbezaan sampai 480 entri...memang AWESOME !!)
Total entri 2013 > Infinity (Sedang dirancang...HAHA)

Total entri 2013 berapa agaknya nanti ?

2013...rasanya da tiba masanya untuk aku memulakan langkah baru...haa, baru la rasa bersemangat sikit nak berblog...first, Skytech Belog kini da official bertukar sebagai www.ezadskytech.com...da lama sebenarnya nak tukar domain ni...tapi tunggu masa yang sesuai...dan akhirnya awal 2013 ni baru la tercapai hasrat nak ada domain sendiri...1 Januari 2013...senang nak ingat...hee...

"Header tu bila nak tukar?"

Adehh...buat masa ni masih mencari idea lagi nak tukar header tu...da tak relevan lagi da sekarang ni...HAHA...bloglist pun da hilang...yess...satu kerja lagi...kena settlekan one by one...Next, eh patutnya ni yang first tadi...abaikan...haa, sebelum berakhirnya tahun 2012...dapat jugak cashout Nuffnang yang da lama aku kumpulkan...hee...harap tahun 2013 ni Nuffnang tak kedekut la dengan aku walaupun aku da jarang join event Nuffnang...HAHA...

2 BE dapat dibawa untuk tahun 2013 ni ! 

Well, tahun 2013 baru saja bermula...dan masih ada lagi 365 hari lagi...a new chapter...new hope...yeahh...i'm ready 2013 ! Come on...bring it on...! Harap semangat macam ni kekal la sampai ke hujung tahun...ahakss...azam baru...semangat baru...blog pun baru...hee...


NOTA SKYTECH :

Entri pembuka tirai 2013 yang...HAHA...da lama tak menaip...asyik tekan BACKSPACE saja...tu la dia penangan sebulan tak menaip entri...haa, azam tahun 2013...entah la...nak cari jodoh cepat kot...HAHA...mahu kena baling dengan periuk belanga kalau family aku baca ni...hee...peace yo!


**Terima kasih kerana membaca entri Entri Pertama 2013 : Azam, Semangat Dan Blog

15 comments:

  1. tahniah! haha. aku lagi la. setiap bulan paling tak kurang 3/4 post je. tu pun panjang lebar. haha.

    aku nak tukar domain gak tapi masih buntu dengan nama.

    selamat tahun baru bro. :D

    ReplyDelete
  2. nampak dah semangat berkobar-kobar. hehehee "D

    ReplyDelete
  3. welcome to the club bro..semoga akan lebih bersemangat untuk berblog lepas ni.. pergh.. entry ko untuk tahun 2011 gila banyak...hahaha. dua kali ganda jumlah entri aku untuk dua tahun lebih aku berblog ni.hahahaha

    ReplyDelete
  4. @Luqeem™ : entri pendek pun kdg2 aq tak sempat nak taip..ni kan lagi entri panjang2...hee...

    > cari nama domain yg senang org ingat kat blog..:D

    ReplyDelete
  5. @ct kektus : semangat dia lain macam sikit ni...hee~

    ReplyDelete
  6. @boni kacak : hee...aq follow slow2...HAHA...hrp2 semangat ni kekal lama la...ahakkss..

    > aq pun tak tahu apa aq mengarut sampai 663 entri tu...HAHA...

    ReplyDelete
  7. huiyooooo... inifiniti 2013.. hik3

    ReplyDelete
  8. selamat tahun 2013... banyaknye entry blog ni, saya baru start buat blog, mohon sokongan saudara semua :D

    ReplyDelete
  9. wahhhh ezad da tukar domain lahh...
    tahniah2...dah selangkah jdi blogger berjaya ni..nnti jgn lupa mas yg masih picisan.ahahaha

    good luck k.mas sentiasa support skytech belog!

    ReplyDelete
  10. @MaYa MustWany : walaupun tukar domain tp ezad still masih baru...mas lagi senior kot dlm dunia blog ni...heee~

    ReplyDelete
  11. tahniah ezad. semoga terus aktif dlm dunia blogging ini... :)

    ReplyDelete
  12. pasni melanton la nuff tu hehheee

    ReplyDelete
  13. Blog tumbuh bak cendawan. Apa pun selamat tahun baru kepada bro. :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com