Tuesday, 29 January 2013

Kisah Sepetang Bersama Blogger 2013

> Whats Up Guys...

Haa, first sekali rasa macam nak tampar diri sendiri sebab terasa macam mimpi je bila berpeluang untuk hadirkan diri ke majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 anjuran denaihati.com di Hotel Singgahsana, PJ pada Sabtu yang lepas...first time dapat join event macam ni...kemeriahannya memang terasa sebab ramai blogger yang join event kali ni...event #SBB ni da masuk tahun kedua dianjurkan rupanya...


Haa, event #SBB2013 kali ni diserikan lagi dengan slot mini forum yang menampilkan beberapa orang Top Blogger seperti kak Kujie2.com, Beautifulnara, Yuyu Zulaikha, Amanz.my...banyak jugak ilmu yang telah dikongsikan oleh mereka ni...part lawak pun ada...oppss...setiap dua minit setengah refresh blog sebab nak tengok UV...alaa, biasa la tu...awal-awal buat blog siapa yang tak pernah buat macam tu kan...hee...

Memang smart view kat belakang ni...hee...

Huhh, ramai jugak la blogger yang belum pernah jumpa akhirnya bertemu di event #SBB2013 ni...macam BoniKacak...ehh, Boni da pernah jumpa da sebelum ni...erkkk...HAHA...siapa ye...tengah dok refresh kejap...haa, baru den ingat...dapat la jumpa dengan bro KiD, bro hazmanfadzil, Azri JohanBudak Nakal, kak Sha, Puanbee dan ramai lagi la...penat dok refresh ni...HAHA...

Bro Zarul mencari mangsa untuk diajak naik ke pentas...hee...

Selain itu, yang paling best SBB2013 ni menyediakan hadiah yang cukup wow seperti iPhone 5, iPad mini, gold bar, pakej percutian dan macam-macam lagi la...memang bertuah blogger yang dapat hadiah cabutan bertuah malam tu...hee...aq pun dapat hadiah cabutan bertuah malam tu...

Hadiah apa agaknya tu...? HAHA

Haa, kalau lambat sikit nama aq naik malam tu mesti da dapat iPad mini ataupun goldbar...hee...tapi yang ada kat SBB2013 saja tahu aq dapat hadiah apa...jangan ada yang pecahkan rahsia ni sudah...HAHA...terima kasih kepada penaja yang menaja semua hadiah #SBB2013 hari tu...

Event berakhir agak lewat sikit daripada masa yang telah ditetapkan...walau apa pun event hari tu berjalan lancar...harap ada la lagi #SBB2014 tahun hadapan...confirm nak join lagi...hee...bila event da berakhir...semua blogger dok berpakat bergambar...buat kenangan katanya...hee...tamat sudah Kisah Sepetang Bersama Blogger 2013...

Bro Zarul kata dia tak cam aq...
sebab kat blog lain, kat luar lain...
tinggi macam KLCC...tinggi sangat tu bro...hee...

-THE END-


NOTA SKYTECH :

Rasa macam baru semalam je join event SBB2013 ni...padahal da 3 hari pun berlalu...tu yang lambat nak update pasal ni...bila buka blog blogger yang hadir event ni...da lama mereka update...ishh...HAHA...

**Terima kasih kerana membaca entri Kisah Sepetang Bersama Blogger 2013

29 comments:

  1. wah wah, tingginye dye.. haha.. ape2 pun, mesti bestkan dpt berkumpul dgn ramai blogger.. :D

    ReplyDelete
  2. teringinnya nk join jugk...ade syarat2 ke?

    ReplyDelete
  3. @CTK : takde apa2 syarat pun...sesiapa pun boleh join...heee~

    ReplyDelete
  4. Waa..mana gamabar gua tak ada pun? :-)

    ReplyDelete
  5. Bestnye dapat hadiah! Jumpa blogger smua.. :)

    ReplyDelete
  6. best nye dpt join event2 blogger...han xde keyakinan nk tampil kn diri..hahah

    ReplyDelete
  7. la..tinggi rupanya kamu...ingatkan rendah jke...hehe..

    ReplyDelete
  8. syoknya dapat jopin..teringin jugak nak join huhu.

    ReplyDelete
  9. @Zarul Umbrella : haha...hadiahnya tu biarlah rahsia ye bro zarul...heee~

    ReplyDelete
  10. @akubiomed : tak dpt snap byk pic pun masa tu...kamera buat hal..kejap ok kejap kabur...huhu~

    ReplyDelete
  11. @Hana Amylia : hee...join je kalau ada event2 mcm ni...bila lagi nak join kan...heee~

    ReplyDelete
  12. @diana : hee...sy mmg sejak azali da tinggi la kak...ahakkksss~

    ReplyDelete
  13. Seronoknya dapat pergi SBB2013!

    ReplyDelete
  14. serius... lu memang tinggi.. dan serius.. hadiah lucky draw tu mahal beb!!! :)

    ReplyDelete
  15. @KiD : haha...shhhhh KiD...senyap2 sudah pasal hadiah lucky draw tu...mahal bro...ratus2 jgk la nilainya...haha...

    ReplyDelete
  16. peh dapat bergambar dengan blogger retis tu..taun depan nak join jugakla..

    ReplyDelete
  17. bestnya. kalau dekat, boleh join jugak. huhuu

    ReplyDelete
  18. kalau jumpa dkna pon tak cam :)

    hadiah dari kota london ey?

    ReplyDelete
  19. hi Ezad! KLCC sangaaatt ;)
    Tapi siyes, rambut cool habis..hehe

    ReplyDelete
  20. itu la...ramai blogger dok pakat2 update pasal SBB ni. tinggi wooo

    ReplyDelete
  21. mohon tutorial adiah yg ko dpt tu..ahaha

    ReplyDelete
  22. alaa chill lah, aku lagi tak update apa2 lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  23. eh Ezad pegi ke?! :O takpe, FD tanya blogger lain lah, nak tau Ezad menang apa :p

    ReplyDelete
  24. Haha klau aku dok sebelah kau kompem aku nampak pendek gile!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com