Thursday, 17 January 2013

Terkena Sindrom LISTEN

> Whats Up Guys...

LISTEN...LISTEN...LISTEN...let me speak...you listen...apakah itu ? Sejak beberapa hari lepas...bila buka saja FB...semua update status macam tu...buka blog pun sama...arrgghh...apa ni ? HAHA...habis semua da terkena sindrom LISTEN...



Sebenarnya apa yang terjadi ni haa ? Kenapa aq tak tahu apa-apa pun pasal ni...ketinggalan sungguh...ahaakss...dan yang paling annoying time aq tengah makan pun ada yang cerita pasal isu ni...listen ! listen ! listen..! Adehhh...teruk sangat da berjangkit benda ni...cer citer dengan aq apa punca sindrom LISTEN ni...aq nak tahu...HAHA


NOTA SKYTECH :

Nasib baik la aq tak terkena sindrom ni...kalau tak memang parah la...eh...kejap...kenapa entri pasal ni boleh muncul jugak kat blog aq ni...HAHA....(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Terkena Sindrom LISTEN

14 comments:

  1. hahaha.....popular kt FB ni hehehe!

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. sheila pun taktau apa itu Listen yang diorang kecoh2 ni. erghhh takkena sindrom macam awak juga hihi

    ReplyDelete
  3. hurm... listen.. semua nak jadi hero.. bercakap macam dialah pejuang bangsa... ahh... suka hati depa la.. eh.. tetiba emosi..huhu

    ReplyDelete
  4. yg penting akak tak tau pa pe psl ni..hehe

    ReplyDelete
  5. paling meluat bile segala media social dipenuhi benda alah ni. padahal bg aku, benda ni biasa je.. haha rakyat malaysia ni mmg kecoh sikit. yg senang merebak sindrom listen nih. hehe

    ReplyDelete
  6. #listen <-- viral terbaru alam maya sekarang :)

    ReplyDelete
  7. entah la ezad... layankan je diorg nk listen.. listen.. tu :)

    ReplyDelete
  8. entry ni ada sebab dah terkena virus listen lah ni. haha

    ReplyDelete
  9. Aku ada time tuu. Masuk lepas ikrar.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com