Wednesday, 2 January 2013

Wordless Wednesday #61 | Lawak Kampus Terkena Virus BIGBANG

> Whats Up Guys...

Dari kiri (atas) : Bepop (Seungri), Si Kosong (Daesung), Aditas (Taeyang)
Dari kiri (bawah) : Froggy (T.O.P), Vanness (G-Dragon)

Wow ! Fantastic Baby...!

T.O.P....HAHA...!


NOTA SKYTECH :

Haaii...Keith pun minat BigBang ke...sampai cover Lawak Kampus Jilid 16 boleh terkena virus BIGBANG...HAHA...


P.S - Dapatkan Lawak Kampus Jilid 16 di pasaran sekarang...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday #61 | Lawak Kampus Terkena Virus BIGBANG

24 comments:

  1. @Mish Apple : mungkin pelukis komik ni minat BigBang kot...tu yg buat cover Lawak Kampus ni mcm tu...haha~

    ReplyDelete
  2. salam kenal n selamat tahun baru dari bunda..

    ReplyDelete
  3. actually big bang sendiri pun tahu hal ni and share kat twitter. diorang paling tak tahan gelak dgn watak froggy as top XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Cik Bunny : yg lain ok da..sampai kat froggy mmg spoiled la...haha

      Delete
  4. aduhii..boleh plak macam tu ye. haha..

    ReplyDelete
  5. makin lama makin kurang aku layan karya geng gempakstarz.. zint pun dah kurang fresh pada aku.. need something more :P

    ReplyDelete
  6. hahahaha.. ada juga geng aku yang suka baca komik ni..hehehhe

    ReplyDelete
  7. peminat tegar big bang la ni..

    ReplyDelete
  8. halamak..kita sama la...serius minat lawak kampus ni..hihi.... & minat bigbang juge..hoho....

    ReplyDelete
  9. adik2 memang ramai minat bigbang..macam akak2 ni kami minat dj dave je..muahahah

    ReplyDelete
  10. wow. fantastic baby. hahaa


    lawak2. memang kena cari ni. yg 15 punya pon taka bli lagi. :D

    ReplyDelete
  11. huwargh last beli lawak kampus 3 bulan yang lalu. Sobs apahal semua nak korea ni grr haha

    ReplyDelete
  12. alamak xtau nk komen apa.. sbb sis dah lama tinggalkan komik ni.. ;)

    ReplyDelete
  13. FD dah lama tak beli komik lawak kampus. baca online je :3

    ReplyDelete
  14. Lama gila xbaca komik ! Pinjammm

    ReplyDelete
  15. Bigbag je yg aku tau kmpln kpop ni..layan gak lagu2 dia..syok mcm lagu clubbing akhs!

    ReplyDelete
  16. Kemain keith kann...hahha..btw cool ape..

    ReplyDelete
  17. hohoho...aku pon minat bigbang. :P

    ReplyDelete
  18. mas suka karya zeint (under 18).
    klu majalah ujang..de pakwe dia pakai helmet tiap kali dating..tuh kelakar.hihihi

    ReplyDelete
  19. hahah kena beli ni, macam best jer

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum ezad...meriahnya ngan katun tu...;)

    ReplyDelete
  21. kuat betul pengaruh kpop nie..haha..lepas dapat kad diskaun siswa boleh la beli nie...

    ReplyDelete
  22. kuat betul pengaruh kpop nie..haha..lepas dapat kad diskaun siswa boleh la beli nie...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com