Wednesday, 16 January 2013

Wordless Wednesday #63 | Bawa Diri Ke Seberang Sana

> Whats Up Guys...


NOTA SKYTECH :

Bawa diri ke seberang sana...lagipun tak pernah sampai ke sana lagi seumur hidup...punya la jammed laman web Air Asia malam ni sebab AIR ASIA BIG SALE...sampai 3-4 kali jugak la try...asyik ERROR je...tapi akhirnya...hee..Now, everyone can FLY...(,^^)


**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday #63 | Bawa Diri Ke Seberang Sana

23 comments:

  1. @faridah nazurah : hee...mmg tgh murah..tp kena cepat..lambat mmg tak dpt la..yg mahal je yg tinggal...:D

    ReplyDelete
  2. @KiD : ada lagi rasanya...tempoh booked sampai 20 jan ni...kena check la..kena survey tarikh la..kena cepat...lambat mmg habis la...hee

    ReplyDelete
  3. wah nak ikotttt! haha. sedihlah camni, duit ngak hado. tsk.

    ReplyDelete
  4. nk g sabah ke ezad..ole2 tuk shida jgn lupa :P

    ReplyDelete
  5. fullamak mesti best ni membawa diri seorang diri ke berdua?

    ReplyDelete
  6. @shidaR : in sha allah...ada rezeki lebih mesti akan beli punya utk rakan2 blogger..hee

    ReplyDelete
  7. @Zarul Umbrella : takde la sorang diri...dgn family..hee

    ReplyDelete
  8. dapat berapa ringgit punya ni?

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum ezad...selamat bercuti yer...:)

    ReplyDelete
  10. bro.. jangan lupa jejak kaki ke kundasang.. deejavu di kinabalu..hehehe

    ReplyDelete
  11. pergi dgn sape..nnti citer ye...

    ReplyDelete
  12. dah beli ke ni.. tiket tak confirm lgi ni hehehehe

    ReplyDelete
  13. selamat terbang keseberang,

    ReplyDelete
  14. tak naik gunung kinabalu ke?

    ReplyDelete
  15. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  16. untunglah dah kerja boleh jalan jauh2 hahahahhaa.....

    ReplyDelete
  17. aritu ade nak try book 9 jan utk free seat tu..tp xdpt pulak..sedih2

    ReplyDelete
  18. hoyeh2..xsbar entry org bercuti...hihihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com