Monday, 11 February 2013

Cek Pertama Dari Nuffnang

> Whats Up Guys...

Haa, akhirnya setelah sekian lama menunggu...cek pertama dari Nuffnang hasil cashout earning dari blog ni yang telah lama terkumpul sejak...biarlah rahsia...HAHA...haa, ni kira macam angpow daripada Nuffnang sempena CNY tahun ni...terima kasih Nuffnang...hee...


Walaupun tak la banyak mana pun amaunnya...lepas la untuk nak bayar duit pinjaman pelajaran MARA yang aq pinjam masa study dulu untuk beberapa bulan...hee...dan selebihnya boleh la bayar bil handphone untuk bulan ni...

"Haa, lepas ni entah bila lagi baru dapat cashout 
lagi untuk cek kedua dan seterusnya..."

Huhh, mungkin lambat lagi kot sebab nak kumpul earning tu bukannya mudah...ye, aq da merasa semua tu...ni pun ambil masa yang lama nak terkumpul banyak ni...huhu...


NOTA SKYTECH :

Huh, baru hari kedua cuti CNY...dan cuti aq masih ada berbaki seminggu lagi...lama betul ofis aq bagi cuti ni...hee...hari ni da ada program untuk diisi dengan beberapa orang blogger...tapi esok, lusa, tulat aq nak buat apa ni ? HAHA...

**Terima kasih kerana membaca entri Cek Pertama Dari Nuffnang

27 comments:

  1. syioknyaaaaa... boleh blanje makan cendol dah lepas nih,.,

    ReplyDelete
  2. seronoknya. usaha berbuahkan hasil. tahniah :)

    ReplyDelete
  3. mesti ribu riban ni kan..tahniah :D

    ReplyDelete
  4. tahniah..rezeki :)

    ReplyDelete
  5. bunyi cam byk tu...nk byr duit pinjaman lagi siap dgn bil tepon. open table!

    :)

    ReplyDelete
  6. Eh, sama lah kita dapat angpau dari Nuffnang. tahu tadi minta ezad open table. hee... :p

    ReplyDelete
  7. hundred je tu boleh nmpk...kiki tp syukur alhamdulillah kannnn :))

    ReplyDelete
  8. tahniah! dah lama tak dapat cek dari nuffnang -.-

    ReplyDelete
  9. Tahniah bro, semangat nak dt cek lagi kan hehe

    ReplyDelete
  10. peh ! ni mesti dekat seribu ni. siap boleh bayar itu ini.

    rezeki2. :)


    tak pe, lepas ni kumpul lagi ye.

    ReplyDelete
  11. belanja... tak kisah ape ape... pizza hut pon tak ape.. hahaha

    ReplyDelete
  12. pe lg, sponser la sikit tuk next gathering..hehe

    p.s design blog nmpk lebih matang..

    ReplyDelete
  13. pasti lebih semangat nak berblog selepas nih kan..:)

    ReplyDelete
  14. sempoi la bro... lepas nie boleh jadi organizer main laser tag kan....hahahahaha

    ReplyDelete
  15. hoi2..kau dah lupe ke jnji nak blanje aku mkan?haha

    ReplyDelete
  16. BESTNYA dapat duit... ;) dah ok skit nk loading bila masuk sini.. ;)

    ReplyDelete
  17. yang pasti 4 angka..kan??hehehe

    ReplyDelete
  18. As-Salam. Tentu seronok kan walaupun sedikit? Biasalah, nak dapat earnings dari platform pengiklanan begini terpaksalah bersaing.

    Memang tak leh nak kayo, tapi berbaloi kerana di kemudian hari, bila dapat cek hasil kita berblog akan buat kita tersenyum walaupun ianya hanya RM50 setelah 2-3 tahun buat blog.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com