Friday, 15 February 2013

Game Berhantu Masa Kini

> Whats Up Guys...

Wahhh...da dekat seminggu cuti ni...naik lemau da cuti lama sangat ni...tak dapat nak bayangkan bila start kerja balik minggu depan...bila da lama sangat cuti, blog pun da malas nak buka...HAHA...layan game je la...tapi bila layan game berhantu masa kini ni...makin malas nak layan blog...berhantu sangat ke game Temple Run 2 ni ?

"Game Berhantu" - Temple Run 2

Game ni boleh dikatakan agak berhantu jugak la...sekali da start main memang susah nak berhenti...walaupun game ni agak mencabar emosi dan minda...HAHA...mereka yang menggunakan iOS dan Android mesti da tahu penangan game ni macam mana...download pun free...hee...

Sekarang ni bila tengok iPhone, Samsung...memang ramai yang layan game ni...untuk Windows phone belum ada lagi kot...aq dulu pun bukannya layan sangat game ni...tapi bila tengok adik aq main game ni...macam best je...terus addicted sampai sekarang...hampehhh betul...

NOTA SKYTECH :

Haa, amacam Boni Kacak ? Berhantu giler game Temple Run 2 ni kan...huhu...perrggghh, sampai aq pun da terjebak...huhh...


P.S - Temple Run 2 lagi layan dari Temple Run...
Adakah akan ada Temple Run 3 ? HAHA...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Game Berhantu Masa Kini

32 comments:

  1. sama macam subway suffer... hari2 nak main.. jadi ketagih! cubalah..

    ReplyDelete
  2. @Siti Anirah Azuri : game tu belum try lagi...nnt try la..tp takut addicted pulak nanti...huhu~

    ReplyDelete
  3. hehe. ade game ney. addicted gler. asyik nak main je. nak uninstall. tp nanti download balik. mihmih

    ReplyDelete
  4. haih tak boleh start try nie nanti tersangkut sekali..hehe :p

    ReplyDelete
  5. @Hanim Irsyad : haha...bagi yg belum start tu...jangan install...nnt susah nak stop...hahah~

    ReplyDelete
  6. Memang berhantu.
    Sama macam Angry Bird baru kuar dlu

    ReplyDelete
  7. aku tgk boni selalu sgt letak screen shot score dia..aku tak lepas2 lagi 3 juta nih! haha! addicted!

    ReplyDelete
  8. @MK Kimi : boni makin hari makin power main game ni...aq nak score 2 juta pun tension ni haa...HAHAH~

    ReplyDelete
  9. xpernah main tapi memang selalu nmpak org main. main dlm ipad bes (Y)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.. sheila pun dah download baru2 ni. suami sangat suka main ni. gila mencabar daripada temple 1 kan. hee

    ReplyDelete
  11. bukan setakat Ezad yang dah besar bangka ni suka main game ni.. Ammar yang kecik secoet tu pun berhantu gak dengan game ni.. handphone mmg kat tgn dia jela duk main game ni.. huhuhu

    ReplyDelete
  12. dah lama gak tak main game cenggini....sebab skang dah sonok layan laser tag...hehehehe

    ReplyDelete
  13. Akak pun suka main.. tapi tak de lah ketagih sgt cam Boni tu.. Hehehe.. :)

    ReplyDelete
  14. @Sheila Salim : waalaikumussalam...game ni mmg agak mencabar...geram pun ada bila tak dpt score...hee~

    ReplyDelete
  15. @QueeN TerataI : hee...dulu musim Angry Birds...skrg ni musim Temple Run pulak sis...hee~

    ReplyDelete
  16. @hazman aka species1980 : haha...sy pun da gian nak main lasertag ni...haha~

    ReplyDelete
  17. @Cik Nurul Siezuka : tak boleh main lama2 sgt game ni...kalau da addicted..habis la..hee~

    ReplyDelete
  18. dah lama den tak main game...dah tua la katakan...huhu

    ReplyDelete
  19. memang betul2 berhantu... boleh mabuk kalau main lama2...

    ReplyDelete
  20. Dah tak sempat nak main temple nie sebab anak-anak dah membooking iphone untuk main game nie kalau tak kerja.

    ReplyDelete
  21. henfon aku cikai je..
    x dpt maen..
    hoho

    ReplyDelete
  22. yups game ni kalau dah layan,memang susah nak larik beb..thats y mas memang mengelak main game..

    ReplyDelete
  23. hehe, memang berhantu betol game neh, dlm office pon boleh dok layan game berhantu neh..hohhoh

    ReplyDelete
  24. pernah main temple run je. tu pon kat hp member. sendiri punya tak ada. hihiii


    mesti dah tahap pro dah ni. :D

    ReplyDelete
  25. paling tinggi berapa??akak 700 ribu paling tinggi la..ada instagram..meh nak polow

    ReplyDelete
  26. aku layan la jugak jap game ni.hehehe...tapi yang first jela.

    ReplyDelete
  27. Belum nak mencuba lagi game ni..takut pulak bila berhantu susah nak berhenti..hehehehe :)

    ReplyDelete
  28. nasib baik xder gambar hantu, ct terbukak tgh2 malam entri ni..hahaha..games rupenyer..ceh...jeles i xder nset cnggih2 :P

    ReplyDelete
  29. tak pernah main game sekarang..dah bosan..huhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com