Tuesday, 5 February 2013

Google Pagerank Update 2013

> Whats Up Guys...

Haa, rasanya ramai yang sedia maklum pasal Google Pagerank Update 2013 yang pertama untuk tahun ni...selalunya setahun 3-4 kali Google akan kemaskini pagerank ni...bagi sesetengah blogger, ada yang tidak menghiraukan sangat tentang Google pagerank ni...PR0 ke...PR1 ke...tak hairan langsung...

Google Pagerank 2013
Google Pagerank Update 2013

Huhh, sama la macam aq...sekarang ni tak hairan pun pasal pagerank ni...lagipun aq kan baru saja bertukar ke domain dot com awal Januari 2013...tak mungkin la pagerank boleh naik cepat kan...sebab tu aq tak hairan sangat kan...tunggu Google update pagerank kali kedua la dalam pertengahan tahun 2013 ni...mungkin baru naik dari PR0 ke PR1...mungkin? 

Tapi...tangan aq gatal sangat nak check PR kan...saja la nak check...tak harap sangat pun PR tu berubah...tapi...

Pagerank Checker

What ? Baru sebulan lebih guna domain dot com dari PR0 naik ke PR1...biar betik ? PR yang paling tinggi pernah aq dapat adalah PR2 sebelum guna domain dulu...lepas tu maintain...tak naik tak turun...HAHA...nak naik PR3 memang mimpi la dulu...ke laut...ahakkss...memang banyak lagi yang aq kena belajar pasal SEO, pagerank, bina backlink, meta content ni semua...huhu...nak check pagerank korang...check saja kat PAGERANK CHECKER...

Haa, kat bawah ni adalah Jadual Ramalan Google Pagerank Update Untuk Tahun 2013...ianya mungkin tepat dan mungkin tak...hee

First PR Update : 28 Januari 2013 - 6 Februari 2013
Second PR Update : 27 Jun - 7 Julai 2013
Third PR Update : 29 September - 4 Oktober 2013
Fourth PR Update : 24 Disember - 29 Disember 2013

#P.S - Google selalunya akan Update Pagerank selepas tempoh berselang 3-4 bulan...


NOTA SKYTECH :
Serius...memang tak boleh tinggalkan terlalu lama sangat la blog ni...baru 2 hari tak update...ni pun da terasa lemau habis bila nak menaip entri ni...HAHA...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Google Pagerank Update 2013

31 comments:

  1. pr blog aku masih lagi tak berubah dari dulu sampai sekarang -.-

    ReplyDelete
  2. Bila dah terjebak dalam dunia blogging nie.... memang kena cuba menulis setiap hari supaya penulisan kita lebih baik

    ReplyDelete
  3. thank info bro :) dpt jugak thu pasal pagerank blog aq nie..huhu

    ReplyDelete
  4. fyna pun dah check PR.. alhamdulillah. ada perubahan.

    ReplyDelete
  5. ok la tu sudah bagus ada peningkatan..aku masih maintain hahaah nasib baik, aku ingat akan turun

    ReplyDelete
  6. sis punya dari dulu sampai sekarang still 1 hahaha.
    sebab sis memang bukan jenis main seo punya. tsk.

    ReplyDelete
  7. terbaik laaa..usaha bg dpt PR3 lak ye..

    ReplyDelete
  8. @Muhammad Saiazuan Norhalik : haha..ok la tu..drpd tak naik langsung kan...haha~

    ReplyDelete
  9. @Zarul Umbrella : alhamdulillah..PR naik sikit..hee..takpe bro..biar maintain..jgn turun..hee..mana tahu lepas ni naik PR4...huhu~

    ReplyDelete
  10. @sis92 : hee...takpe..at least ada pagerank..hee..

    ReplyDelete
  11. Haha PR aku ntah berapa ntah. 0 je kot.. Haha

    ReplyDelete
  12. @ikaa : akan usaha nak naikkan PR ni..hee~

    ReplyDelete
  13. rasanya kalau tea, takde rank langsung dah. update pun dah malas. sobs.

    ReplyDelete
  14. pr blog 1. huhuu

    sat g dah lama sikit cecah lah tu blog ezad ni pr3. :D

    ReplyDelete
  15. Lah.. 0 he kot. Sbb aku mana ada main SEO ke hape. Tulis main sedap jari ni je. Haha

    ReplyDelete
  16. thanks atas caranya tapi punya ane gak ada perubahan masih ada pr 1 gak naek naek -_- kunjungan baliknya yaw www.naufalthedarkness.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. mana tak lemau nak menaip..
    *dia bz perang perang mengomen..
    hekhek..

    ReplyDelete
  18. tahniah bro! aku baru 3 hari guna dot com. mmg tak lah kan? haha

    ReplyDelete
  19. owh.. 1st time check. sama lh kita... huhu..

    ReplyDelete
  20. samala bro aku baru tukar domain akhir bulan 12..terus naik pr 2..best betul pakai domain ni.

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum ezad...perlahan2 yer sbb baru tukar domain tu..;)

    ReplyDelete
  22. Teruskan usaha bro..lh upkan lagi2...

    ReplyDelete
  23. Selamat gan dengan PRnya.
    Alhamdulillah blog direktori saya juga kebagian PR 4 :)

    Salam kenal

    ReplyDelete
  24. tahniah bro.. keep it up. kena rajin bina networking..

    betul tu, aku dah mula rasa penat nak kejar bw balik dan terjah blog2 yang komen entri aku. pergh. banyak gila. kalaulah tak terabai blog aku sebelum ni..adoiyai..

    ReplyDelete
  25. xpernah check..thu dah xnaik2 pon...hahaha...tp ezad dh bg link..check je lah...basic blogger brjaya lah ni kan :D

    ReplyDelete
  26. Banyak perkara mempengaruhi PageRank ni =)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com