Tuesday, 19 February 2013

Pengalaman Membeli Di ZALORA Malaysia

> Whats Up Guys...

Pernah shopping online di laman web Zalora Malaysia ? Tak pernah ? Rileks, jangan risau sebab aq pun baru first time shopping online di Zalora Malaysia ni...hee...beberapa minggu lepas aq dapat baucer bernilai RM50 daripada Zalora Malaysia...beberapa hari lepas tu baru guna baucer tu...bila buka saja laman web Zalora tu...pheww...berpinar mata nak pilih yang mana satu...biasalah tu, pengalaman pertama membeli di Zalora Malaysia...

Serius...memang bermacam pilihan ada kat situ...baju, kasut, t-shirt...tak kira guys ataupun girls...semua boleh shopping online...haa, Zalora ni macam tahu saja yang aq memang tengah mencari baju kemeja...dapat la tambah koleksi kemeja...terus la klik kat bahagian Men's Clothing tu...tak sampai beberapa minit, terus klik baju yang berkenan...kalau ada coupon jangan lupa untuk masukkan semasa membuat payment...


Selain menggunakan coupon, terdapat beberapa lagi cara payment yang lain iaitu dengan menggunakan VISA, Mastercard, PayPal, Maybank2u.com dan CIMB Clicks...selepas isi maklumat yang diperlukan hanya perlu tunggu beberapa minit sebelum Zalora hantar email pengesahan pesanan...


Keesokan harinya, Zalora hantar email barang sudah dalam perjalanan...wow, cepat tu...belum sampai 2 hari pun lagi dari tarikh barang diorder, barang yang dipesan selamat sampai dirumah...terbaik la Zalora dan GDex...


Rasanya lepas ni boleh la kalau nak shopping online di Zalora Malaysia lagi...servis penghantaran pun cepat saja...dan tak perlu nak tunggu lama untuk dapat barang yang dipesan secara online...kalau nak maklumat lebih lanjut pasal Zalora boleh LIKE Fanpage Zalora Malaysia di Facebook...


NOTA SKYTECH :

Apa lagi....jom shopping...hee...terima kasih Zalora Malaysia ! (,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Pengalaman Membeli Di ZALORA Malaysia

16 comments:

  1. wahh..macam best..dapat jugak bawu ni..tp xbuat pom..hehehe

    ReplyDelete
  2. pernah shopping sekali dulu dgn zalora . terus serik dah O.o . Lambat sampai :( puas call tanya , tp sampai jugak lah , pastu kualiti brg sgt teruk :( sedih . Tapi boleh tukar barang kalau kita tak puas hati , cuma sy malas nk buat proses dia. Mungkin skrg dia dah upgrade perkhidmatan dan kualiti brg atau mgkin waktu saya beli tu, terkena time brg xok.

    ReplyDelete
  3. maybe sekarang dah update kot servis dia

    ReplyDelete
  4. mungkin org dah feedup dgn zalora tu yg kurang kot org, tu yg barang hang dok sampai awai...emmm entah ;p

    ReplyDelete
  5. abang ZALORA..!!! nak selaiiii.. hik3

    ReplyDelete
  6. zalora indah khabar dari rupa je..kualiti barang teruk..xsama mcm iklan dalam web..dululah..skarang xtahu..mnkin da mkin ok kot..

    ReplyDelete
  7. nampknyer iklan zalora benar2 mempengaruhi kamu..ahahaha

    ReplyDelete
  8. ramai yg nmpknya memberi pndgn negatif pasal zalora..

    xpelah, aku lebih puas shopping di dunia realiti bbnding di dunia maya.wehuuu!

    ReplyDelete
  9. Belum pernah cuba dengan zalora..mungkin boleh cuba lepas ni.

    ReplyDelete
  10. Kuasa membeli di hujung jari.....

    ReplyDelete
  11. tak pernah beli dgn zalora.

    tapi, pernah dengar cerita orang2 yg dapat barang lambat sampai semua.

    ReplyDelete
  12. Zalora pnya pkhidmatan mmg terbaik, rmai yg suka. hehe

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum ezad...wah bestnya mana barangnya ezad dah sampai x...?

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum....

    Dah lama akak tak komen2 entri dia ni.hehehehe..

    Wow,online shopping ekkk??

    Jangan nanti lepas ni jadi 'ketagih' untuk online shopping sudah la.Haru nanti.hehehee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com