Friday, 1 February 2013

Rezeki Awal Bulan Februari

> Whats Up Guys...

Haa, pejam celik macam sekejap saja rasanya bulan Januari 2013 da melabuhkan tirainya...tup...tup da masuk bulan Februari...eh, hari ni 1 Februari...Hari Wilayah...bagi sesiapa yang bercuti hari ni...selamat bercuti...bagi yang bekerja...selamat bekerja ye...ish, aq ni baru 3 hari bekerja da cuti balik...hee...

Sebulan "berperang" di blog KiD...

"Tahniah kepada yang menjadi Shakiddo Top Commentator Januari 2013"

Alhamdulillah, rezeki awal bulan Februari...di hari Jumaat...dan di kala waktu aq tengah cuti pulak tu...hee...murah rezeki tuan blog tu...haa, siapa nak bagi kan...tapi Hadiah Awal Bulan macam ni memang aq tak nak la...tak berbaloi...HAHA...

Bulan Februari ni pun KiD masih meneruskan cabaran Top Comentator ni...syaratnya cuma serang blog KiD setiap hari sampai hujung bulan...hee...lagipun sekarang ni tengah nak stabilkan balik mood blogging yang hilang sejak hujung tahun lepas...tu yang bila ada masa saja...online saja...HAHA...


NOTA SKYTECH :

Bulan Februari ni mungkin lagi sengit persaingannya...huhu...

**Terima kasih kerana membaca entri Rezeki Awal Bulan Februari

21 comments:

  1. terbaaikla bro..dapat 50 kan..tak mampu aku nak lawan..haha

    ReplyDelete
  2. senget...senget...
    hhehehe..

    tahniah sekali lagi..

    :)

    ReplyDelete
  3. salam.. tahniah juara top commentator di blog kid.. semoga terus bersemangat untuk berblogging ya =D

    ReplyDelete
  4. tahniah tu..nak cuba joinlah cabaran bulan februari..mana tau kan ada rezeki

    ReplyDelete
  5. ct dh pernah jd top lau bab komen2 ni psl ct suka komen, tp dh bersara dah....haha...gara2 laptop cm siput sedut..ceh! eh, tahniah ye ezad...rezki2...xnak adiah tu, bg ct je k :D

    ReplyDelete
  6. wahh!! tahniah... awak pun antara pengomen tegar blog DN bulan Jan.. :)

    ReplyDelete
  7. tahniah buat yg mng...so,tips nak mng>>komen pd hujung bulan..ok..take note...hahaha

    ReplyDelete
  8. tahniah bro... thanks for your support..!!

    ReplyDelete
  9. wahh! tahniah! meh belanja Diana Big Apple ;p

    ReplyDelete
  10. Allhamdulillah... tahniah... :)

    ReplyDelete
  11. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. tahniah..moga rezeki bulan Februari semakin bertambah. amin..

    ReplyDelete
  13. fuyooo..
    taniah3..
    hahhhaah..
    rezeki tuu

    ReplyDelete
  14. tahniah. tahniah. terer. tererrr..

    ReplyDelete
  15. eceh. kemain berperang bagai. teruskan usaha weh. :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com