Friday, 8 February 2013

Suara Tangisan Jam 4 Pagi

> Whats Up Guys...

Haa, siapa yang pernah alami pengalaman menyeramkan yang bila teringatkan balik boleh meremang bulu roma ? Benda ni baru saja berlaku beberapa hari yang lepas...pada malam tu aq agak susah nak lelapkan mata...nak dijadikan cerita pada malam tu memang la teragak sunyi...kalau tak silap aq masa tu jam sudah hampir menunjukkan jam 4 pagi...

Suara orang menangis jam 4 pagi kat lorong tu...

Masa tengah syok online tu tetiba aq dikejutkan dengan bunyi anjing menyalak yang agak luar biasa kuatnya tak jauh daripada rumah aq...masa tu aq tak fikir apa la kan...terus pergi menjengguk kat luar dari pintu dapur rumah aq...ada berbelas ekor ada kat lorong berhampiran rumah aq tu...menyalak dan terus menyalak...dan tetiba aq ada terdengar satu suara yang agak jelas...seperti suara tangisan...dan disusuli bunyi anjing menyalak kat situ...memang agak jelas la bunyi suara tu...aq da rasa semacam saja...off laptop terus masuk tidur...

Keesokan paginya, aq tanya la family aq malam semalam ada dengar bunyi apa-apa tak...dan mereka cakap tiada dengar bunyi apa pun...haa, biar betul ? Serius kuat bunyi anjing menyalak pada malam yang aq dengar tu...tak lama lepas tu, adik aq ada tanya something kat aq...

"Along, malam semalam ada dengar suara 
orang menangis tak masa bunyi anjing menyalak tu?" 

Aq da rasa lain macam da bila adik aq tanya aq macam tu.....dan masih tertanya ? Adakah itu suara KAK LANG...ataupun CIK PONTI...entahlah...HUHUHU...


NOTA SKYTECH :

Gulpp...ahh...sudah...bukan aq seorang saja yang dengar sebenarnya...kebetulan adik aq pun turut dengar suara yang sama malam tu...suara siapakah itu...suara tangisan jam 4 pagi ? Aq pandang adik aq...aq pandang dia...sampai sekarang aq masih bingung bila teringat pasal tu...

**Terima kasih kerana membaca entri Suara Tangisan Jam 4 Pagi

26 comments:

  1. again! tak pasal2 baca kisah seram mlm2..dush!

    ReplyDelete
  2. aku dengar org ketuk tingkap...padahal rumah aku dua tingkat...aku kat tingkat dua..so sape yg ketuk?

    #memang sesuai sgt memalam jumaat ni

    ReplyDelete
  3. naseb baek bce entri ni awl2..lau x mahu ku tutup gk lptop ni skrg...huhuhu..brani lg ke nk jge smpai kul 4?hohoho

    *jam menunjukkan pukul 1 pg :D

    ReplyDelete
  4. err biar betul? dah lah FD baca malam2 ni. seram pulak

    ReplyDelete
  5. @C.T.K : hee...sebelum 4 pagi ezad da tido da skrg ni...HAHA~

    ReplyDelete
  6. @Dianaa : tak sampai seminggu lagi pun lagi benda ni diana...hari sabtu baru2 ni...huhu~

    ReplyDelete
  7. dea nak kenalan lettew :) . hee ~

    ReplyDelete
  8. wuuu, seram.. kite pernah dengar tangisan bayi pukul 2 3 pagi. betul2 depan rumah kite.. woo, serammm~~

    ReplyDelete
  9. seramnya..naik bulu roma bc entry ini ..

    ReplyDelete
  10. Huhuuuuuuuu huuuuuuuu huuuuuu kau dgar bunyi tu kuat ke perlahan je? Klau kuat mknanya benda tu jauh. Tp klau bunyi perlahan, mendayu2, sayup2 maknanya benda tu agak dekat dgn kau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya btol tu..kes nie saya slalu kena.sakit hati sngt saya kluar umah pg cek.blakang umah paya..mmang jlas bnyi orng nangis sayu sayu je.kol 3 pagi..apekejadah

      Delete
  11. tak suke ar seram-2 ney.. sbb suke terbayang.. huhu

    ReplyDelete
  12. haha nampak tajuk entri ni dari malam tadi tapi baru baca petang ni cuak punya pasal.

    ReplyDelete
  13. HUHU. seram jugak cite nii..
    Nasib baik x bace mlm2 hari..
    Dengar2 kata kalau anjing menyalak tu tandanye ade la tu makhlus hlus.. xtaw la btol k x. wallahualam..

    ReplyDelete
  14. mujur akak baca entry ni waktu petang..heheh

    ReplyDelete
  15. orng mcm ko ni ada perasaan seram rupanya..hehehehehe

    ReplyDelete
  16. harap kejadian tuh tak berulang lah yer...

    ReplyDelete
  17. hiiiiiiiiiiiiiiiheeeeeeeeeeeeehiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii <<<takut tak?hihihi


    tuh la lain x tido awal..mas last year,tengah on the phone ngan kawan kul 2am..dengar anjing menyalak kuat sangat..mas jenguk anjing tuh menyalak mengadap depan umah mas..terus berair mata bagitahu member..member leh lak ckp de la tuh..angin pun kuat sangat..mak n adik tido macam tak sedar langsung terus berselubung..paling menyakitkan hati..tengah suspen2..terputus line ngan member..gigih off netbook,baru tdo..


    oo ye,satu lagi zad,mohon arkib skytech wat by month..jgn wat by day..leceh nak bukak satu persatu..if by month,leh refer terus ke tajuk je.. thanks..harap maklong..(org yg bz blogwaling skli smggu)blueekk

    ReplyDelete
  18. peh. seramnya rasa.

    ntah2 orang rumah sebelah tengok tv siaran cerita hantu kuat2 tak. hehee

    ReplyDelete
  19. asal ek nk baca kisah seram2 ni kene waktu malam... jeng jeng jenggggg!!!.. heeeeeeeeeeeee seram2.. huhuhuu.... :( << muka takut

    ReplyDelete
  20. Adoiiiii... 4 pagi... seremmmmm

    ReplyDelete
  21. Ah2 smlm pekara yg sama berlaku ... takut ooo... me n my husband...sebijik cerita diatas

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com