Wednesday, 6 February 2013

Wordless Wednesday #65 | The Return Of PARAMORE LIVE IN KUALA LUMPUR 2013

> Whats Up Guys...

The Return Of PARAMORE LIVE IN KUALA LUMPUR 2013



NOTA SKYTECH :

TuneTalk and BlackBerry present The Return Of Paramore Live In Kuala Lumpur 2013...akhirnya Paramore kembali semula ke KL seperti yang dijanjikan di akhir konsert Paramore Live In Kuala Lumpur pada 19 Oktober 2010 yang lepas !  Album studio keempat berjudul "Paramore" akan dilancarkan pada 9 April 2013 ni...lama da tunggu sejak album Brand New Eyes (2009)...akhirnya...yehaa !


P.S -  Tak tahu nak dapatkan tiket di mana ? 
Info lebih lanjut di www.ticketpro.com.my...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday #65 | The Return Of PARAMORE LIVE IN KUALA LUMPUR 2013

13 comments:

  1. bnyk sgt tulisan.. disebabkan tema worldess, aku xnk bca tulisan! lol

    blanje plzzzzzz

    ReplyDelete
  2. @Muhammad Saiazuan Norhalik : wordless aq versi lain sikit..ayat kurang..tp still wordless..HAHA...

    Belanja..? lalala...huhu

    ReplyDelete
  3. ko pegi ke???
    mohon sponsor aku..
    hihi

    ReplyDelete
  4. @Katak Comel : hee..pergi la..paramore punya performance live best kot..hee..sponsor...lalalala...hee~

    ReplyDelete
  5. minat betul dengan paramore ek :D untung lah dapat tiket tuu

    ReplyDelete
  6. wah bestnyaaa..untunglaa kann~ :) enjoy!

    ReplyDelete
  7. Ezad lama Queen x tinggal jejak kat sini.. sebenarnya nak bgtau ni.. setiap kali masuk blog Ezad ni computer Queen akan 'hang'. Macam berat je nak loading blog ezad.. Queen pun xtahu kenapa..

    ada x kwn2 lain adu masalah yg sama atau sbnnya Queen je yg hadapi masalah ni?

    ReplyDelete
  8. memang agak berat blog ezad ni.. ezad.. pi hantor gym blog u ni.. wink!

    ReplyDelete
  9. lalala tak wordless sangatlah :P

    ReplyDelete
  10. jangan duk lompat2 sngat nti :P

    ReplyDelete
  11. mahal tiket. rm 200 tu lepas aku beli sepasang kasut. haha long lasting gitu..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com