Wednesday, 6 March 2013

Wordless Wednesday #67 | Burrp

> Whats Up Guys...

Burrp...oppss...HAHA


NOTA SKYTECH :

Tak sangka ramai jugak yang menerjah entri TEXAS CHICKEN hari tu dan popular di Blogr.my untuk kategori Burrp ! minggu ni...Jom ke Texas ! hee...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday #67 | Burrp

22 comments:

  1. tempat makan baru kan sure ramai yang hendak tahu...

    ReplyDelete
  2. haaaaaaaa... mantap meletop!!!!

    ReplyDelete
  3. @Papa Mifz : kena cepat2 buka branch yg ketiga lepas ni...mungkin ramai yg dok jauh2 tu nak mencuba jgk...kan...

    ReplyDelete
  4. Bukan takat tak pernah try..nama pun baru je tahu..hehe

    ReplyDelete
  5. kedai baru eh? tak pernah dengar :p

    ReplyDelete
  6. baguslah kalau dpt bantu org rmai cari maklumat... especially cari tmpt2 mkn baru yg berpatutan... nak2 yg halal... :)

    ReplyDelete
  7. UNTUNG laaa ... confirm hits tinggi nie....

    ReplyDelete
  8. Wah hotlah artikel ini. Tanniah. :-)

    ReplyDelete
  9. texas?? okay..tak pernah pergi lagi..haha

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum ezad....x pernah dengar lagi tempat makan ni...:)

    ReplyDelete
  11. wah meletop..
    hitz tinggi ni...

    ReplyDelete
  12. wahhhh mesti best entri tu, hak tu yg ramai menjengah masok tu

    ReplyDelete
  13. sedap kee ezad?hee

    area puchong xda lagi hihi :p

    ReplyDelete
  14. sy ada nampak gmbar ni dekat fb hari tu..wah makin pemes blog ni nanti hihihi

    ReplyDelete
  15. amboi.ajak ye..nak belanja ke??heheh

    ReplyDelete
  16. eh, jom la belanje kite. hehe :P

    ReplyDelete
  17. tahniah ezad..meletop entri tu hehee :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com