Wednesday, 17 April 2013

Biar Betul Nuffnang Ni

> Whats Up Guys...

Fuhh, seminggu tak update rasanya macam sebulan lamanya...HAHA...CPUV Nuffnang yang tengah running kat blog ni mesti da jadi metered tu sebab seminggu tak update blog...beberapa hari lepas Nuffnang memang ada problem nak log in ke ? Patut la...aq ingatkan aq seorang saje yang tak boleh nak log in...terus spoiled mood nak update blog...boleh terima ke alasan tu ? HAHA...sepanjang minggu lepas tak sangka pulak  keyword hot "Zarul Umbrella" sentiasa masuk...dapatlah backup trafik untuk seminggu...hee...

Haa, bila Nuffnang da okay dan boleh log in macam biasa...teruslah pergi check earnings kan...mana la tahu dapat CPUV baru lagi ke kan...huhu...tapii...perghhh...bila check, dua BE da metered...HAHA...baguslah kan...siapa suruh tak update blog...ahakkss...tapi...tapi...


Entah bila masa CPUV keenam tahun 2013 ni masuk pun aq tak tahu...walaupun tarikhnya 18 Mac 2013...tapi CPUV Sunsilk Sleek tu baru melekat kat blog beberapa hari lepas rasanya...biar betul Nuffnang ni ?...huhu...lepas tu diikuti pulak CPUV ketujuh yang baru singgah semalam...hee...terima kasih Sunsilk Sleek dan Project Breeze Pop pop...terima kasih Nuffnang...hee


NOTA SKYTECH : 

Bila aq tengah dalam mood rajin update blog...bukan main susah CPUV nak melekat...tapi bila aq  macam KURANG RAJIN sikit nak update blog tu...masa tu la CPUV nak melekat...cuba korang try tak update blog untuk beberapa hari...dapat tak CPUV ? Aq da selalu kena macam ni...selamat mencuba...HAHA...


P.S - Mencari mood blogging kembali setelah sekian lama berehat...
Ahaaa, lama la sangat kan...ahaakkkss...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Biar Betul Nuffnang Ni

29 comments:

  1. Terbaik.. Fuhhh sekali melekat, perregggghhh!! jeles bro.. hehe boleh la belanja cendol.. hehe..

    ReplyDelete
  2. @Irwan Alessa : Alhamdulillah..dalam beberapa bulan yg lepas aq perhatikan..senang pulak dpt CPUV ni..paling kurang pun 1...tapi aq masih confius kriteria apa yg dorang tgk utk bagi CPUV ni...nk kata trafik..trafik blog ni bukan tinggi pun...huhu~

    ReplyDelete
  3. dah lama tak dapat BE T__T
    btw tahniah! ^^

    ReplyDelete
  4. chaiyalah. rezeki tu. alhamdulillah. :D

    ReplyDelete
  5. Rezekilah tu...sekali Nuff dah beri dia akan sentiasa beri...

    ReplyDelete
  6. huiyoooo.. huiyoooo... tu laaaa.. sebab blog ni melekat kat blog shakiddo.com kut.. hahahhaaa

    ReplyDelete
  7. Aku pun ada satu blog ni, trafik rendah, nak update selalu malas, tapi kerap dapat cpuv.

    biar betul r nuffnang ni kan

    ReplyDelete
  8. wah banyak kan hehe

    http://www.suterablogger.com

    ReplyDelete
  9. pcl dok nganga je ni tggu BE yg tak muncul..haha sedey plk.

    ReplyDelete
  10. fuhhh...lama gile tak jengah blog ni..pekabar ye tuan blog >_<

    ReplyDelete
  11. tak update melekat jugak. untung la~

    ReplyDelete
  12. tahniah bro, moga semakin maju dengan Nuffnang!

    ReplyDelete
  13. masyukkk~ ko pun dah leh jadi fulltime blogger..wakakakaka

    ReplyDelete
  14. ahahaha huntong la bro .. rezeki 2013 tu .. masyukkkkkkkkkk (^_^)

    ReplyDelete
  15. tuh namanya nuff cuba nak ngede2 ngan ezad..hihihi

    ReplyDelete
  16. wow ni mcm crita sgt baik....smoga cpt kaya hahaha :p

    ReplyDelete
  17. wow jelesnya tengok... hahaha

    ReplyDelete
  18. gempak laaa.... sumer dapat CTR BONUS tue....kasi semangat kacang rebus skit....hehehehe

    ReplyDelete
  19. lepas baca entri ni baru aku teringat nak tengok akaun nuffnang aku yang dah 'berkepuk' hasilnya tu hehehe


    ReplyDelete
  20. semoga berterusan murah rezeki yer bro...;)

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah.. rezeki tue. fyna pun dah lama tak dapat BE.

    ReplyDelete
  22. aku memang tak ambik port pasal nuffnang ni...errk ok nuffnang tu hape? kehkehekh...

    ohhh...masyukkk lah tuhh

    ReplyDelete
  23. ezadddddddddddddddddddddddd,dah lama nak tegur pasal nama skytech tu,hikkkkkk.......tempat keje onie nama skytech ^__^



    ezadddddd,4 cpuv?mabeles mabeles !

    ReplyDelete
  24. sebab pwd dan email yg digunakan lupa, berkubur je la my nuffnang tu.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com