Thursday, 30 May 2013

Souvenirs Dari Shanghai

> Whats Up Guys...

Yeahhh...tak sangka dapat souvenirs lagi tahun ni...tak melancong ke luar negara pun still boleh dapat ole-ole dari luar negara...dan kali ni pula dapat la sikit souvenirs dari Shanghai...tahun lepas da dapat souvenirs dari Korea...hee...tahun depan agaknya boleh dapat lagi tak ? HAHA...

Souvenirs Terbaik Dari Shanghai

Haa, sejak daripada tahun lepas lagi memang da berangan nak pergi melancong ni...pergi melawat negara orang...huh, bila la agaknya dapat peluang untuk melancong ke oversea ni...sekarang ni tetiba macam da jadi hobi pula nak kumpul fridge magnet ni...kena melancong ke semua negara ni kalau nak kumpul...HAHA...


NOTA SKYTECH :

Kalau la lepas praktikal dulu aku masih teruskan sambung kerja kat tempat praktikal aq ni...mesti da merasa pergi Korea tahun lepas dan ke Shanghai ni baru-baru ni...tahun depan ke mana pulak la agaknya trip mereka ni...hee...lepas habis praktikal dulu aq tak sambung kerja kat situ...melepas la jawabnya kan...HAHA...


P.S -  Makin geram pula aq tengok Samsung Galaxy S4 ni...
Aihhh, sabar...sabar...HAHA...(^^,)

**Terima kasih kerana membaca entri Souvenirs Dari Shanghai

19 comments:

  1. Dah tahu tempat LI kuat travel napalah xteruskan lu zadd... Zad3x... Hehehe

    Bertuah dapat sourvenirs yaa... Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  2. bestnya dpt souvenir!! part yg Fridge Magnet tu setuju..mula2 dapat simpan mcm tu je..bila dh dpt bnyk tetiba jd hobi pula dok mengumpul je kan :)

    ReplyDelete
  3. @Zulqarnain Abu Hassan : mana la aq tahu kan..awal bulan Januari tahun lepas aq da habis LI..lepas tu aq tak sambung kerja situ..cari kerja tempat lain...kalau tahu dari awal..mmg aq sambung je kerja situ..sbb start dari tahun lepas baru dorang pergi trip setahun sekali ke luar negara ni..huhu

    ReplyDelete
  4. @Dylla Abas : tu la kan..tetiba pulak da jadi hobi kumpul fridge magnets ni..hee

    ReplyDelete
  5. Memang OSEM! Kome pun mengumpul magnet peti nuh... Pegi memana je beli..

    ReplyDelete
  6. Rezeki hanya boleh dpt souvenirs je tak de rezeki nak jenjalanlah tu.

    ReplyDelete
  7. Best nye dapat souveneirs =)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum ezad...yer la mama pun skg ni dah suka juga kumpul FM banyak2..;)

    ReplyDelete
  9. saya jeles hokey...hehehehe...

    ReplyDelete
  10. macam2 la yang dia nak..heheh

    ReplyDelete
  11. wow jauh mali wor itu haliah...

    ReplyDelete
  12. bestnya.. seronoknya... sukanya..

    ReplyDelete
  13. try lik kut2 leh dpt lik dsana ke..hihi..rugi2..

    ReplyDelete
  14. tunggu tahun depan lak..mungkin dapat dari NZ :)

    ReplyDelete
  15. sweather tu nampak kemas.. best der..

    ReplyDelete
  16. Wah bestnyer dapat souvenirs.. byk plak tu.. ;)

    ReplyDelete
  17. wah senang dapat hadiah apalagi kalau dari luar negeri seperti ini

    ReplyDelete
  18. ni dah kira macam org mengantuk disorongkan bantal ni...hehe

    s4 ek? sabor2

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com