Wednesday, 8 May 2013

Wordless Wednesday #71 | Impak Filem Iron Man 3

> Whats Up Guys...

Iron Man 3 Official Games


NOTA SKYTECH :

Sekarang ni ramai yang aq perhatikan tengah addicted dengan game Candy Crush Saga tapi lain pulak dengan kes aq ni, addicted dengan game Iron Man 3 Official Game sejak minggu lepas...sampai nak update blog pun asyik tergendala...seminggu kot melaratnya blog tak disentuh langsung...hebat betul Impak Filem Iron Man 3 ni...HAHA...

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday #71 | Impak Filem Iron Man 3

16 comments:

  1. Game in memang hebat! saya sudah mencubanya.

    ReplyDelete
  2. @Oneblogsocial : sgt2 detail grafiknya...tapi satu je...nak unlock satu2 iron man tu agak susah...

    ReplyDelete
  3. aku tak boleh main game2 macam tu. pening kepala aku

    ReplyDelete
  4. mohon bg link installer..
    mls nk cri..
    hihi

    ReplyDelete
  5. @Katak Comel : haha...kalau kat Play Store..search je Iron Man 3...muncul la dia...tu pun malas nak cari..haha~

    ReplyDelete
  6. bos onie minat betul dengan iron man,wakakakaka

    ReplyDelete
  7. hahahahaha saya lah tu yg addict ngan candy crush.. :p

    ReplyDelete
  8. semalam tengah tengok gi joe part 1 kat on9 ..adik ckp "lps ni achik tengok la iron men lak"

    "err xnak lak,hero macam tua je"

    hihihi haiyakkk best ke iron men ni ek?

    ReplyDelete
  9. haha. hebat betul la penangan iron man ni.

    ReplyDelete
  10. movie dia pun sis tak tgk lg :p

    ReplyDelete
  11. @Muhammad Saiazuan Norhalik : makan space hampir 700MB kot...tapi puas hati kalau main game ni...geram pun ada..hee~

    ReplyDelete
  12. im playing this too... only managed to unlock mark2 at the moment :)

    ReplyDelete
  13. giler kentang laaaaa... citer wayang ironman pun aku tak tengok lagi.. hehehee

    ReplyDelete
  14. gue belum tengok lagi movie ironman 3 ni..

    ReplyDelete
  15. Kalau setiap kali movie superhero mesti ade penangan satu dunia

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com