Thursday, 6 June 2013

Dilema Dan Project C

> Whats Up Guys...

Dilema dan Project C...haa, patutkah aq curang dengan Nuffnang sekarang ni walaupun da masuk dua tahun lebih rasanya aq dengan Nuffnang ni ? Beberapa hari ni aq macam dalam dilema dan puas memikirkannya sampai nak update entri kat blog pun sampai tak tertaip walaupun hanya sepatah perkataan...HAHA...

Tapi rasanya mungkin tak kot...serius, memang tak sampai hati rasanya nak curang dengan dengan Nuffnang ni...tahun lepas Nuffnang baik giler dengan aq...dapat je join event Nuffnang...tahun ni je macam kurang...sebab tahun ni aq je yang macam NO TIME nak join...hee...kalau aq curang susah la aq nak join event lain kali kan...nampak tak poin kat situ...HAHA...lagi satu,  Nuffnang ni tahu cara nak pujuk aq...ada kaitan tak Dilema dan Project C ni..? huhu

What Is Project C?
What Is Project C ?

Akhirnya muncul jugak CPUV kesebelas tahun 2013 ni...dan CPUV ke 47 sepanjang dua tahun lebih dengan Nuffnang ni...aq pun tertanya-tanya apa bendanya tu KIA - What Is Project C ? HAHA...baru nak curang dengan Nuffnang tapi tak jadi la...

CPUV DiGi WWWOW 2013 mungkin akan bertahan lama la sebab event DiGi WWWOW Award 2013 tu akan berakhir pada awal bulan Julai nanti...tahun ni rasanya malas nak join...cukup la tahun lepas aq da join DiGi WWWOW Award 2012...baru tahu penat rasanya nak minta tolong VOTE setiap hari sebenarnya...HAHA...CPUV yang lepas ni bila la agaknya akan muncul...bila da dapat CPUV tu kena makin rajin update blog la...baru la earning tu cepat naik...hee


NOTA SKYTECH :

Haa, aq saje cuba apply KOMLI hujung bulan lepas...tak sangka pulak boleh diterima...tak sampai 2 minggu pun pihak KOMLI da respon...biar betul ni ataupun hanya khayalan aq je...? HAHA...

**Terima kasih kerana membaca entri Dilema Dan Project C

22 comments:

  1. huntong la .. hahahaha kalau dh rezeki, x kemana bro .. syukur alhamdulillah .. hehehehe

    ReplyDelete
  2. okay... projek A dan B aku buat.. projek C ko buat je lah.. hehehe

    ReplyDelete
  3. @KiD : haha..masalahnya den pun tak tahu apa Project C ni...? Project D sape yg handle? HAHA

    ReplyDelete
  4. adakah ni ade kaitan dgn shakiddo???
    ahaha

    ReplyDelete
  5. Pening juga hendak keluarkan ide untuk Project C.

    ReplyDelete
  6. pergh.CPUV banyak sangkut.huhu

    ReplyDelete
  7. @Katak Comel : haha...takde kaitan la..KiD Project S...haha

    ReplyDelete
  8. @akubiomed : tu la bro...ada dapat campaign Project C ni..mmg takde idea nak buat videonya...huhu

    ReplyDelete
  9. Alhamdulilah rezeki buat skytech...

    mselim3 Projek C nie dapat blogbuster.. alhamdulilah.. berjaya, dan tgh running ...
    Insaallah kalau skytech setia adalah tu balasan yg nuffnang kasi .. cuma kena sabar...k.

    mselim3

    pls: kalau skytech free visit mselim3 k... "dari sahabat utk sahabat"

    ReplyDelete
  10. Bro apply gak KOMLI tapi tak lepas .. :(

    Nuffnang dah buang buat sementara .. hahaha.. nasib la, tapi masih lagi berenang di blog lain, harap ada CPUV lepas merajuk kat blog utama.

    ReplyDelete
  11. apa sebenarnya project c tu ye?

    ReplyDelete
  12. semua orang dapat..akak je tyak dapat ..nak buang dah nuffnang nih.

    ReplyDelete
  13. dapat jugak projek tu haha takde masa

    ReplyDelete
  14. Kalau ada jangan tolak. Layan dulu.

    ReplyDelete
  15. wah...dah bertambah lah pendapatan :)

    ReplyDelete
  16. wahh..best-best dapat cpuv ni kan..apa tu project c?

    ReplyDelete
  17. rasanya ramai yang dapat ... tapi lebih ramai yang tak dapat buat or penuhi job description tue.... hahahaha

    ReplyDelete
  18. Laa..kenapa juga di-hide amaun tu bro,kasi la tengok supaya kami yg membaca pun termotivasi..

    ReplyDelete
  19. tak faham lagi iklan komli ngan weclikcs?ntahla..nak kene spent one day untuk survey iklan2 lain..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com