Thursday, 20 June 2013

Linkin Park LIVING THINGS World Tour Live In Malaysia 2013

> Whats Up Guys...

Haa, rasanya kat Malaysia ni ramai tak agaknya die hard fans Linkin Park ni...sebab aq pasti ramai yang menunggu kemunculan semula band Linkin Park ni untuk membuat konsert lagi di Malaysia...akhirnya, kini Linkin Park kembali ke Malaysia...setelah 10 tahun berlalu sejak 15 Oktober 2003...Linkin Park LIVING THINGS World Tour Live In Malaysia 2013...19 Ogos 2013 di Stadium Nasional Bukit Jalil...

Linkin Park Live In Malaysia 2013
Linkin Park Live In Malaysia 2013

Linkin Park...band yang hit dengan lagu seperti Numb, Somewhere I Belong, In The End...sememangnya nama band ni memang cukup berpengaruh...hampir 17 tahun dalam industri hiburan...dianggotai Chester Bennington (vokalis), Mike Shinoda (vokalis, gitar rhythm, keyboard, piano), Brad Delson (gitar utama), Dave Farrell (gitar bass), Rob Bourdon (dram, percussion) dan Joe Hahn (turntables, programming, keyboard)...setakat ni Linkin Park baru mempunyai 5 album studio iaitu Hybrid Theory (2000), Meteora (2003), Minutes To Midnight (2007), A Thousand Suns (2010) dan Living Things (2012)...

Konsert Linkin Park LIVING THINGS World Tour Live In Malaysia 2013 kali ni pasti akan lebih menarik daripada 10 tahun lepas di Stadium Merdeka sebab pada awal kemunculannya dulu...Linkin Park baru saja mengeluarkan dua album studio...sekarang da ada 5 album studio...pasti konsert kali ni semua fans LP dapat layan lagu lama dan lagu baru secara live...bila tengok kat dalam TV...konsert live LP memang awesome la...setakat ni tiada lagi band macam LP...hee

Harga Tiket Linkin Park Live In Malaysia 2013


Bila tengok harga tiket konsert Linkin Park LIVING THINGS World Tour Live In Malaysia 2013 ni mungkin boleh tersedak rasanya...HAHA...tapi kalau da nama pun die hard fans...mesti ada yang sanggup beli punya la...tiket boleh mula dibeli mulai 21 Jun 2013 di outlet TicketCharge...untuk pembelian awal, 10% diskaun akan diberi untuk ke semua harga tiket hanya dari 21 Jun sehingga 30 Jun 2013 saja...


NOTA SKYTECH :

Huhh, da la masa konsert Linkin Park Live In Malaysia 2003 sedekad yang lalu aq tak dapat nak pergi sebab masih bersekolah lagi...lagipun budak sekolah mana ada cukup fulus nak pergi tengok konsert Linkin Park...mahal beb...HAHA...kali ni nak pergi ke tak ni...? huhu

**Terima kasih kerana membaca entri Linkin Park LIVING THINGS World Tour Live In Malaysia 2013

9 comments:

  1. jangan dilepaskan peluang ini....

    ReplyDelete
  2. banyakk juga lagu-lagu linkin park yang aku minat.. hehe

    ReplyDelete
  3. perrgghh.. kawan-kawan laki fyna ada yang minat nih. ^_^

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ezad...peminat Linkin Park yer...;)

    ReplyDelete
  5. ingatkan band ni dah tak popular kat mesia nih..heheh

    ReplyDelete
  6. linkin park never dies..igtkn dh bubar..hehehe

    ReplyDelete
  7. kesempatan bagus nih buat liat linkin park :)

    salam kenal dari kami outbond di malang :)
    jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  8. nanti dah pegi jangan lupa share kat blog!

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum ezad...hepi besday...:)

    http://maszull.blogspot.com/2013/06/selamat-hari-lahir-blogger-ezadskytech.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com