Tuesday, 25 June 2013

Wendy's Chicken Rendang Deluxe Set

> Whats Up Guys...

Haa, beberapa hari lepas...sementara nak tunggu movie World War Z start...merayau la sekitar Suria KLCC sambil fikir nak makan apa masa lunch...KFC ? Pizzahut ? Secret Recipe ? HAHA...teett...nak cuba sesuatu yang lain pulak...yang belum pernah dicuba lagi...lalu depan KFC, ternampak pulak poster menu baru kat Wendy's...Chicken Rendang Deluxe...memandangkan aq belum pernah lagi cuba menu kat Wendy's ni...belasah saja la...HAHA...

Chicken Rendang Deluxe


Hanya tambah RM2 untuk setiap satu hidangan...sama ada Onion Rings, Heaven & Earth Ice Lemon Tea (R) ataupun Frost...nama pun nak merasa kan...try la satu set Chicken Rendang Deluxe plus onion rings dan frosty...ice lemon tea tu tak perlu la kot agaknya...sebab aq boleh pergi tempat lain...free refill...haa, boleh refill sampai muntah...HAHA...

Wendy's Onion RingsChicken Rendang Deluxe

Hmm, boleh tahan la rasanya set menu Chicken Rendang Deluxe ni...tapi cuma rasa kentangnya mungkin tak kena dengan tekak aq...rasa pelik saja...huhu...kalau time lunch layan nasi memang kena la kan...onion rings jugak terbaik tapi tu la, macam tak cukup saja order satu...hee...erm, Frosty...boleh la...tapi macam terlalu manis pulak...jangan lupa sediakan air kosong...HAHA...

Wendy's Frosty


NOTA SKYTECH :

World War Z ni kenapa macam bosan saja masa di awal cerita...serius aq hampir tertidur masa permulaan cerita...HAHA...da nak sampai akhir part kena buru dengan zombi tu baru la terasa adrenalin tu mengalir laju...aq paling benci movie luar negara bila melibatkan spesis ZOMBIE ni...!! Macam terasa diri ni dikejar zombi saja...HAHA...

**Terima kasih kerana membaca entri Wendy's Chicken Rendang Deluxe Set

5 comments:

  1. bagi akak menu nya macam terlalu berat la..

    ReplyDelete
  2. believe it or not aku tak tengok lagi afterearth dan world war z..

    hehe tak teruja ngan menu lain yang ada dekat wendys selain burger ^^

    ReplyDelete
  3. nampak sgt tempting! nanti kena cuba ni! :DD

    ReplyDelete
  4. wan antara peminat wendy's

    p/s tahniah tersenarai dalam blog PCB untuk Jun 2013

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com