Saturday, 13 July 2013

Citarasa Ramadan : Pizza Sari Lautan Kini Di Pizza Hut Malaysia


Teringin berbuka dengan menu yang berbeza dari biasa setelah seharian berpuasa ? Jom kita berbuka dengan hidangan piza terbaru dari Pizza Hut Malaysia, salah satu menu istimewa Citarasa Ramadan yang dihasilkan khas sempena bulan Ramadhan...Pizza Sari Lautan Kini Di Pizza Hut Malaysia...

Pizza Sari Lautan

Promosi menu Pizza Sari Lautan ni bermula 20 Jun 2013 dan akan berakhir dalam bulan Ogos nanti...jangan lepaskan peluang untuk mencubanya nanti sebelum promosinya tamat...haa, apa yang istimewanya tentang Pizza Sari Lautan ? Sedap ke ? Rasanya macam mana ? Mesti ramai yang tertanya-tanya kan...hee

Pizza Sari Lautan
#CitarasaRamadan : Pizza Sari Lautan

Pizza Sari Lautan menggabungkan sos eksotik asam pedas dan didatangkan dengan udang segar, tuna, crabsticks dan keju...tidak lupa juga signature Pizza Hut, ianya dihidangkan dengan Pan Kerak..."A pizza feast with a local twist"...dan ianya pasti akan membangkitkan selera anda di waktu berbuka...Pizza Sari Lautan boleh didapati dengan harga RM25.00 (Regular) dan RM34.00 (Large) untuk hidangan a'la carte...

Ataupun anda boleh memilih hidangan Citarasa Ramadan Combo (dine-in only)...


Haa, memang nampak sangat menyelerakan...kan ? Ini merupakan kali pertama dapat merasa pizza asam pedas...memang lain dari yang lain...takkan pernah jumpa kat tempat lain...haa, untuk hidangan Citarasa Ramadan Combo terdapat dua pilihan yang boleh dipilih...

Citarasa 1 : 
1 Pizza Sari Lautan (Regular), 2 soup-of-the-day, 1 "Istimewa Platter", 4 Garlic Breadstix dan 2 gelas Mirinda Strawberry hanya pada harga RM 39.80 (jimat RM19.00)


Citarasa 2 : 
1 Pizza Sari Lautan (Large), 4 soup-of-the-day, 1 "Istimewa Platter", 4 Garlic Breadstix dan 1 pitcher Mirinda Strawberry hanya pada harga RM 59.80 (jimat RM16.20)

Istimewa Platter

Selain itu, menu terbaru Citarasa Ramadan iaitu "Istimewa Platter" yang didatangkan dengan Honey BBQ wings dan drumettes, chicken meatballs dan Criss Cut Fries seharusnya dicuba hanya pada harga RM20.80 (a'la carte)...memang feeling kalau layan satu set seorang...

Citarasa Ramadan Blogger Event
Picture Credit : Pizza Hut Malaysia

Haa, apa yang ditunggu lagi...jomlah berbuka di Pizza Hut yang berhampiran...ataupun pesan saja secara online di PHD ataupun call saja Pizza Hut...dijamin sampai depan rumah...


P.S - Sesekali berbuka dengan Pizza Hut...best juga kan...hee

**Terima kasih kerana membaca entri Citarasa Ramadan : Pizza Sari Lautan Kini Di Pizza Hut Malaysia

23 comments:

  1. lama gak gua tak pekena pizza ngan family

    ReplyDelete
  2. @Muhammad Saiazuan Norhalik : pizza ni makan sesekali baru feeling...pizza yang baru ni kena try bro :D

    ReplyDelete
  3. menarik ni. sempena ramadhan ke?

    ReplyDelete
  4. Pizzaaaaa ! dh lme tak mkn . gullppp~ Haha .

    ReplyDelete
  5. @Izzat Eshak : yup...istimewa sempena Ramadhan..limited edition...hee

    ReplyDelete
  6. @Dina Ifhami : dua2 menu Citarasa Ramadan ni memang kena try...best..gullpp...haha

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum ezad....wah bestnya nampak sedap juga ni...:)

    ReplyDelete
  8. @Mas Zull : Waalaikumussalam mama..memang sedap..menu yang memang kena cuba sebab ianya hanya ada pada masa terhad je..:)

    ReplyDelete
  9. belum cuba lagi..ada bulan puasa je kot..kan??

    ReplyDelete
  10. nampak sedap time2 siang ni hehe

    ReplyDelete
  11. hehe alright bro, nanti boleh ajak family ^^

    ReplyDelete
  12. lama dah tak merasa piza ni. dari hari tuu teringin nak p, asek tak sempat je. :)

    ReplyDelete
  13. onie suka chicken wing honey ! dapnya!selamat berpuasa ezad

    ReplyDelete
  14. @ct kektus : sementara ada promosi menu baru sempena bulan Ramadhan ni..baik pergi terjah Pizza Hut sekarang..hee..:)

    ReplyDelete
  15. @Mek Onie : sedapnya sampai menjilat jari..kan..hee...selamat berpuasa onie..:)

    ReplyDelete
  16. okey perut dah makin kuat berbnyi.skian...

    hihihi pizza kali ni nampak mewah sikit

    ReplyDelete
  17. okeh kalau singgah Pizza Hut den cari menu-menu tuh semua...

    ReplyDelete
  18. pergh.... nampak sangat-sangat menyelerakanlah bro..hehehe

    ReplyDelete
  19. Amboi....macam duta Pizza Hut aje.hahahaa...

    ReplyDelete
  20. Kalau ikut selera skang lebih suka makan set platter...banyak benda boleh ratah...hahahaha ... p/s: Sabtu nie pegi bukak pose DH tak ?

    ReplyDelete
  21. perghh.. gempak pizza skrang?
    aku pernah skali je buka pose dgn pizza.. pose tahun lpas kat sri petaling.. itu pun dr. blanja.

    ReplyDelete
  22. eh, smlm pergi pizza tapi xamek set ni. Xtahan lautan sangat..ehemm

    ReplyDelete
  23. nampak menarik dah lama tak makan pizza

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com