Monday, 8 July 2013

Dinner Bersama Pengomen Tegar Blog Deqnoor

> Whats Up Guys...

Haa, beberapa hari yang lepas...aq terpilih untuk dinner bersama pengomen tegar blog Deqnoor dengan beberapa orang pengomen tegar blog Deqnoor yang lain di Restoran Italiano Capricciosa Pasta & Pizza, Sunway Pyramid...pada mulanya venue dinner tersebut di Chicken Hartz tapi last minute tetiba venue bertukar pula...haa, mujur la aq alert...kalau tak...menunggu la depan Chicken Hartz tu sampai esok pagi agaknya...hee...

Huhh, tak sangka jugak sebenarnya boleh tersenarai sebagai pengomen tegar blog DN bulan Januari sehingga Jun 2013 blog Deqnoor sebab blog DN ada pengomen tegarnya sendiri...kan DN ? hee...

Terima Kasih Deqnoor

Haa, antara pengomen tegar yang hadir dinner pada malam tu...BroFramestone, LadfeAmir dan Uncle Zuan...opss...gambar Uncle Zuan takde la pulak...HAHA...bro HazmanFadzil sepatutnya ada sekali malam tu tapi tak dapat hadirkan diri atas sebab tertentu...

Bila disuruh pilih nak makan apa dekat menu tu...mula la aq jadi blur + segan...sampai 3-4 kali aq dok selak menu tu...daripada depan ke belakang...daripada belakang ke depan balik...HAHA...akhirnya Fettuccine Bolognaise menjadi pilihan...nak merasa pasta kat sini ok ke tak...ternyata memang terbaik ! Tak macam pasta yang aq pernah makan di tuttt....indah khabar dari rupa...HAHA...

Fettuccine Bolognaise

Sambil menunggu makanan blogger yang lain...menghirup Hot Cappucino...banyak jugak benda yang disembangkannya...nak tahu sebahagian ceritanya...boleh sambung baca kat blog Uncle Zuan...hee...sebelum balik tu, Deqnoor ada beri gift...apa agaknya ye ? Alhamdulillah, dapat la sehelai t-shirt "I Love Bali" , fridge magnet dan sedikit souvenirs daripada Korea...thanks DN...

Gift Pengomen Tegar

Haa, bukannya selalu dapat macam ni kan...nak dapat "habuan" macam kami...lepas ni rajinkan diri jenguk blog Deqnoor ye...mana tahu anda salah seorang pengomen tegar blog DN lepas ni...peace ! heee

Bersama Pengomen Tegar Blog Deqnoor


NOTA SKYTECH :

Sesekali tu best jugak dapat berkumpul macam ni dengan blogger...bukannya selalu dapat peluang berjumpa macam ni kan...hee

**Terima kasih kerana membaca entri Dinner Bersama Pengomen Tegar Blog Deqnoor

18 comments:

  1. hehe dapat tshirt bali ek.. hehe nice nice.. tp gua nye korea hehehe :P

    ReplyDelete
  2. maaf jika ada kekurangan hari itu... itu je yg mampu DN buat. harap dpt jumpa lagi & terima kasih atas support ezad selama ini.. :)

    ReplyDelete
  3. @deq noor : tu da lebih dari cukup DN...ezad hargai sangat2..InsyaAllah..ada rezeki boleh jumpa lagi..:)

    ReplyDelete
  4. saya nak juga makan - makan dengan deq noor hehe

    ReplyDelete
  5. hehe takpe la, gua pun nak rasa macam korean gak :P

    ReplyDelete
  6. tengok macam tak sembang je..macam semua sembang dengan enpon je..ekekek

    ReplyDelete
  7. Seronoknya..dapat makan, dapat hadiah lagi..dengan awek plak tu..huhu

    ReplyDelete
  8. Wah bestnyaaa makan makan dengan DN ! ^_^

    ReplyDelete
  9. Mood=jelez okeh...hahahaa...

    ReplyDelete
  10. Wah untung la.. dapat tshirt I love Bali....

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  11. Takpe laaa... maybe akan ada peluang jumpa lagi kan...

    ReplyDelete
  12. untunglah dapat makan sodap...:)

    ReplyDelete
  13. betul2. lagipon rezeki baik macam ni jangan ditolak. hihihii

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum ezad...wah memang seronokkan dpt berkumpul bersama2 mcm ni...;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com