Tuesday, 30 July 2013

Kad Raya Dan Duit Raya Terawal 2013

> Whats Up Guys...

Haa, ada yang da start countdown nak cuti raya ke bagi mereka yang bekerja ? Relaks la...masih awal lagi...walaupun hanya berbaki seminggu lebih saja lagi nak raya tapi bagi aq macam masih awal lagi...mood raya pun belum ada lagi apatah lagi nak shopping raya...tapi baru-baru ni dapat Kad Raya Dan Duit Raya Terawal 2013...terima kasih Shida Radzuan untuk kad raya tu...hee...

Kad Raya Dan Duit Raya 2013

Duit raya ? Siapa kata bila da bekerja ni tak dapat duit raya lagi ? Haa, bila bos da bagi duit raya awal ni...terima saja la dengan muka tak bersalah...padahal dalam hati ni da "Yess !! Yess !!" Hmm...patutlah tangan kanan ni memang gatal semacam saja sebelum ni...nak dapat duit raya rupanya...hee

Haa, boleh la buat tambah bajet untuk shopping...satu apa pun tak prepare lagi untuk raya...tapi aq ni jenis yang tak kisah sangat...mana yang ada...belasah saja...tak baik membazir...bukan berkira sangat tapi kawal perbelanjaan secara berhemah...eceecehh...HAHA...


NOTA SKYTECH :

Siapa yang nak bagi duit raya kat aq nanti inform kat aq ye...ada ke ? :P

**Terima kasih kerana membaca entri Kad Raya Dan Duit Raya Terawal 2013

19 comments:

  1. @Muhammad Syazwan Norhalik : mungkin da lama hantar kot...tapi baru sampai...jumaat lepas kan banyak tempat yang cuti...hee..

    ReplyDelete
  2. la..ada lagi rupanya kad raya ni..

    ReplyDelete
  3. @FaKArePa!n : hee...masih ada lagi la..ada je yang lebih suka hantar kad raya daripada hantar sms,mms...lebih bermakna sebab boleh simpan kad raya tu :D

    ReplyDelete
  4. sebb dah keje kn..mungkin kne bg ayie duit raya.. hehe ap2 pon keje2... hehehe

    ReplyDelete
  5. bagi yg dah awen ni perispan raya ni lebih utk anak2 ja tp beli jugak le baju baru, kan sunat pakai baju baru di pagi raya.

    ReplyDelete
  6. salam.. perghh, tak raya lg dah dpat kad raya.. aku dah brape tahun dah x merasa kad raya.. rasanya dah hmpir 10 tahun

    ReplyDelete
  7. wah.siapa dengan duit raya!

    ReplyDelete
  8. untung la..jom shopping..heheh

    ReplyDelete
  9. amboii untung nya dia. xadil ni. nak jugak. hehe

    ReplyDelete
  10. Amboi. Bestnye. dah keje pun org bgi duit raya. GBM yg masih blajar ni pun tak dapat duit raye.

    ReplyDelete
  11. hehe aku dah 2 kali dapat duit raya dah

    ReplyDelete
  12. @JunAina : betul tu...kalau da kahwin, memang tu la didulukan...

    tapi sy lebih selesa untuk shopping last2 minute ni kak...hee

    ReplyDelete
  13. @Zul Fattah : aq setiap tahun dapat kad raya...tapi tak banyak la..hee

    ReplyDelete
  14. @Ara Afiq : untung jugak la da besar2 ni tapi masih dapat duit raya...hee

    ReplyDelete
  15. @Gadis Berkaca Mata : sy sampai sekarang masih dapat duit raya tapi tak sama la jumlahnya dapat macam masa kecik dulu...hee

    ReplyDelete
  16. @Muhammad Syazwan Norhalik : aq rasa macam aq pun bakal dapat duit raya kali kedua ni...tangan da gatal je..haha

    ReplyDelete
  17. sama ezad..selamat hari raya..sorry dlm kad xdak duit raya tok ezad..kui..kui..kui.. :p

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com