Friday, 19 July 2013

Nasi Beriani Beratur

> Whats Up Guys...

Haa, setiap Bazaar Ramadhan tu pasti ada keistimewaannya yang tersendiri kan...dan sudah semestinya ada menjual pelbagai jenis juadah yang dijual sampai rambang mata nak beli yang mana satu...jadi tak hairan la setiap hari Bazaar Ramadhan akan sentiasa sesak terutama selepas jam 5 petang...

Walaupun sudah masuk minggu kedua berpuasa, tapi sekalipun aq tak pernah menjejakkan kaki di Bazaar Ramadhan walaupun setiap kali balik kerja mesti akan lalu di Bazaar Ramadhan...wahh, rekod baru ni...HAHA...tapi tengok la sampai puasa hari yang ke berapa boleh tahan...tapi di Bazaar Ramadhan di Pinggiran Batu Caves ni, ada sesuatu yang menarik perhatian aq...baru pukul 5 petang tapi ramai gila yang beratur...apa yang menarik agaknya ya ?

Nasi Beriani Beratur

Sebenarnya sudah beberapa tahun aq perhatikan...kenapa orang ramai sanggup beratur panjang untuk membeli juadah berbuka puasa kat situ ? Haa, jual nasi beriani rupanya...Nasi Beriani Beratur...mesti sedap tu sehingga ramai yang sanggup beratur panjang...setiap tahun memang laku...perghh...

Tapi sekalipun aq tak pernah cuba lagi nasi beriani "beratur" ni...memang kena cuba ni tapi kalau nak beli time weekdays memang tak sanggup la nak beratur...keluar office pukul 4.30 pm...sampai sana sebelum pukul 5.00 pm, tu pun da beratur panjang...huhu...kalau nak beli memang kena time weekend la, boleh standby awal sebab aq dapat agak bila gerai tu mula beroperasi...hee


NOTA SKYTECH :

Akhirnya....fuhh, lega rasanya bila dapat update...minggu yang agak busy sampai satu entri pun tak sempat nak di update...huhu...


**Terima kasih kerana membaca entri Nasi Beriani Beratur

12 comments:

  1. ape kah tips yg menyebabkan org sanggup beratur tu? sedap kah? pasal murah kah? atau....... jeng jeng jeng.. hehehe

    ReplyDelete
  2. wah nanti try tau.then update beritahu berapa harga..sedap ke tidak he3...selamat bersahur ^^

    ReplyDelete
  3. pergh!!! apakah rahsianya. bagaimanakah rasanya.. mohon ko try bro.. lepas tu kasi review sikit..hehehe

    ReplyDelete
  4. @boni kacak : pasal nak beratur tu yg aq lemah..lambat sikit je datang confirm tgk je la..tak sanggup aq nak join sekali..mmg sekali kena try juga ni...nak rasa sedap ke sampai mereka sanggup beratur panjang setiap hari...huhu

    ReplyDelete
  5. @Muhammad Syazwan Norhalik : busy jugak la...nak buka blog pun tak sempat.
    Apatah lagi nak update kan...bila da habis weekdays ni
    ...baru la aq boleh bernafas balik..haha

    ReplyDelete
  6. @Sam Banjamin : memang da lama nak try tapi tak berpeluang...nanti survey harga sekali..:)

    ReplyDelete
  7. mesti sedap tu smpai punya panjang beratuq sampai berlengkaq2

    ReplyDelete
  8. Tu dia baq hang. Memang sedaplah tuh sehingga ramai yang sanggup beratur panjang.

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum ezad....wah !!! sedap ke sampai beratur panjang nak membelinya...:)

    ReplyDelete
  10. wahh beratur panjang tuh..mesti sedap n berbaloi..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com