Wednesday, 3 July 2013

Rezeki Menjadi Pengomen Tegar

> Whats Up Guys...

Wahh, sekejap saja rasanya bulan Jun da berlalu...da masuk bulan Julai...terasa macam da lama pula tak blogwalking dan tinggalkan komen kat blog blogger lain...hee...kena mulakan balik untuk jadi pengomen tegar macam dulu ni...

Walaupun sekarang ni macam kekurangan masa untuk update entri dan tinggalkan komen kat entri...mungkin pengurusan masa aq tak berapa efisien kot...haa, lepas tu bila tekan new post saja mesti aq blur tak tahu nak taip apa...hee...tapi tak sangka pulak kan bulan ni....

Pengomen Tegar Blog DN

...dapat jemputan makan malam pada hari Jumaat ni daripada Deqnoor dan bersama beberapa orang blogger lain hasil kerajinan kami menjadi pengomen tegar blog DN sejak bulan Januari sehinggu Jun...hee...Alhamdulillah, Rezeki Menjadi Pengomen Tegar...rezeki awal bulan Julai...terima kasih DN...hee


NOTA SKYTECH :

Baru seminggu tak update entri tapi rasanya macam da lama sangat tak berupdate...da naik tepu otak ni da nak menaip ayat ni...HAHA...

**Terima kasih kerana membaca entri Rezeki Menjadi Pengomen Tegar

24 comments:

  1. haha yang penting nama gua dah bertukar xD

    ReplyDelete
  2. Tahniah! :) Nanti tolong sampaikan salam kat Bro Framestone. :D

    ReplyDelete
  3. selamat menjamu selera bersama blogger2 hebat malaya :)

    ReplyDelete
  4. wahh best2.... tahniah... :-)

    ReplyDelete
  5. waaaahhhh.... beribu ribu taniaaaaa

    ReplyDelete
  6. Untung makan free.. hehe..

    ReplyDelete
  7. Sempoi la nie... nak senang gua kasi duit hadiah kemenangan yea....by CASH...hehehehe

    ReplyDelete
  8. wow...untung...emmm...kalau ada bajet lebih mohon belanja gua sekaki...muaahahaa... :P

    ReplyDelete
  9. rezeki..nanti ambik gamabo makan ape ye..heheh

    ReplyDelete
  10. wah.. tahniah bro..hehe. jangan lupa makankan untuk aku sekali.hehehe

    ReplyDelete
  11. thanks untuk entry ini & thanks 4 coming... DN sggt2 hargainya... ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com