Monday, 30 September 2013

Tebus Top Up Dan Voucher Percuma Dengan CellAds

> Whats Up Guys...

Tebus Top Up Dan Voucher Percuma Dengan CellAds...sekiranya anda pengguna smartphone, sememangnya di sini ada berita baik untuk pengguna Android dan Blackberry...hanya perlu download aplikasi CellAds di Play Store untuk pengguna Android ataupun di BlackBerry App World untuk pengguna BlackBerry...

Aplikasi CellAds

Apa itu CellAds ? Macam mana nak kumpulkan point ? Kalau nak download aplikasi CellAds ni untuk smartphone kena bayar ke ? 

Aplikasi CellAds ni adalah sebuah aplikasi pengiklanan yang dibangunkan oleh Cell Adverts Solution Sdn. Bhd untuk telefon pintar dan fungsinya adalah memaparkan iklan di skrin telefon pintar korang sekiranya merima panggilan ataupun SMS...lepas tu Ads. Point akan dikreditkan di dalam akaun korang...

Cara Untuk Kumpul Ads Point Dengan CellAds

Haa, apa yang menariknya tentang aplikasi CellAds ni...ianya PERCUMA dan tersangatlah mudah untuk mengumpulkan point dan setiap paparan iklan di telefon pintar...akan dikreditkan terus Ads. Point ke dalam akaun korang...

  • Pertama kali download = 50 Ads.Point
  • Setiap kali muncul iklan pop-up semasa menerima panggilan masuk dan SMS = 5 Ads.Point
  • Invite rakan-rakan = 200 Ads. Point
  • Klik setiap iklan di "Ads World" = 5 Ads. Point setiap hari

Iklan pop-up ? Erk...jangan risau...iklan pop-up tersebut bukannya bersifat kekal...boleh cancel jika mahu sekiranya ianya muncul...walaupun korang sudah cancel iklan tersebut tapi 5 Ads. Point akan dikreditkan dalam akaun korang jika iklan pop-up tu muncul...mudah kan nak kumpulkan point ? Kalau masih blur dan masih kurang faham apa itu aplikasi CellAds serta bagaimanakah fungsinya...korang boleh rujuk di laman web CellAds ataupun Facebook CellAds...

CellAds Ads Point


Haa, inilah peluang korang nak kumpul point dan bila da cukup ads.point tu boleh la digunakan untuk Tebus Top Up Dan Voucher Percuma...top up seperti Maxis, DiGi, Celcom dan TuneTalk ditawarkan...selain daripada itu ada juga voucher KFC, McDonald's dan Pizza Hut...voucher GSC dan AEON pun turut ditawarkan dalam aplikasi CellAds ni...kumpul point dan tebus...bila da tebus point tu, lepas tu tunggu arahan selanjutnya daripada pihak CellAds...tawaran yang sangat best...tak nak ke ?

Tunggu apa lagi...jom la download aplikasi CellAds ni sekarang...dan jangan lupa untuk invite rakan-rakan yang menggunakan Android ataupun BlackBerry untuk mendapatkan point yang lebih besar...


NOTA SKYTECH :

Haa, lupa nak bagitahu...semasa membuat pendaftaran kali pertama, pastikan nombor yang didaftarkan bermula dengan angka 6, contohnya seperti 601XXXXXXXX...kemudian pilih "Blooggers" sebagai community korang...community tergempak abad ini dengan tawaran yang paling hebat...hee


P.S - Hanya install aplikasi PERCUMA kat smartphone pun boleh
nikmati top up dan voucher percuma...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Tebus Top Up Dan Voucher Percuma Dengan CellAds

28 comments:

  1. tak paham sangat cara cellads berfungsi dan lagi pening dia wat hp selalu hang...hurmmm

    ReplyDelete
  2. x brape pham,..
    ape2 done follow ur blog http://ctamanaqim.blogspot.com/
    (^___^)
    jmpot singgah kembali....

    ReplyDelete
  3. @daddydee : boleh rujuk laman web CellAds kalau nak lebih faham...sy da lebih seminggu guna aplikasi CellAds..setakat ni tiada masalah langsung kat phone...

    ReplyDelete
  4. @::ct aman:: : mungkin ramai yang masih belum faham macam mana aplikasi CellAds ni berfungsi...sy masa mula2 pun kurang faham jugak...lepas da beberapa hari guna aplikasi ni...baru la faham macam mana ianya berfungsi...:D

    ReplyDelete
  5. hp aku selalu hang.. yela tepon murah je beb.. ahaha.. Tapi cellAds ni banyak kali membe aku bagitau, padahal dia bukan blogger, eh dia lagi tahu dari aku.. hahaha

    ReplyDelete
  6. @Irwan Alessa : sebab iklan pop-up tu ke hp selalu hang...banyak sangat panggilan atau sms masuk kot...hee

    tapi pelik macam kawan ko yang bukan blogger lebih tahu pasal ni...haha

    ReplyDelete
  7. Sangat menarik tapi tula takot hang terus bila iklan keluar.

    ReplyDelete
  8. @Bahrain : sy da dekat seminggu guna aplikasi ni..okay je..tak pernah hang..:D

    ReplyDelete
  9. tak berapa paham..kena donlod dulu la nampaknya..

    ReplyDelete
  10. mcm2 bentuk iklan skang ni...okey jugak ni..dpt topup free kan

    ReplyDelete
  11. @diana : haa, cer try download dulu kak...baru faham macam mana fungsi aplikasi ni..hee

    ReplyDelete
  12. @blogger lelaki : download pun percuma...cukup point boleh la tebus tawaran terdapat dalam aplikasi ni...:)

    ReplyDelete
  13. nak try juga.. tq for sharing ya..

    ReplyDelete
  14. thanks for entri ni bro. good and simple.

    ReplyDelete
  15. @Mus : info yang best kena la sharing...:D

    ReplyDelete
  16. @sohoque : welcome...cuba buat sebaik mungkin untuk promote kat orang ramai untuk download dan install aplikasi CellAds ni..:D

    ReplyDelete
  17. sy guna hp cap ayam jer.. hehehe

    ReplyDelete
  18. perghhh... banyaknya point!! nak install jugak lah!

    ReplyDelete
  19. tak install lagi..lately asyik uninstall apps je.. gara2 memory full...

    ReplyDelete
  20. dah install.point baru sikit..ni gara2 lambat install.org lain dah beriban dah pointnya.. =='

    ReplyDelete
  21. @KiD : entah2 KiD lagi banyak pointnya..huhu

    ReplyDelete
  22. @Norfanil : memory phone full boleh terjejas jugak phone ni...baik uninstall dulu mana yang perlu...lepas tu baru la install CellAds ni..:D

    ReplyDelete
  23. @Farisya Anastasyia : hee..sy pun baru seminggu lebih guna aplikasi ni...mudah sangat nak dapat point...sekarang pun da dekat 5500 point da...hee...jom3 ajak member2 lain yang guna Android install apps ni..:D

    ReplyDelete
  24. Saya baru menemui aplikasi dipanggil mCent yang memberikan anda masa siaran mudah alih secara percuma kerana mencuba aplikasi pada telefon anda. Cubalah: https://mcent.com/app/?mcode=ZEO1Z0&tcx=OTHR
    Aplikasi ini memberikan anda topup percuma.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com