Wednesday, 25 September 2013

Wordless Wednesday - McDonalds Desserts Card

> Whats Up Guys...

McDonalds Desserts Card Sweet Deal
McDonalds Desserts Card Sweet Deals

Info >> McD Desserts Card SWEET DEALS


NOTA SKYTECH :

Diskaun sehingga 20% - 25% untuk desserts terpilih...i'm lovin it...

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday - McDonalds Desserts Card

18 comments:

  1. Rajin bro g mekdi ye?? haha aku tak rajin sangat, tak bese sangat fast food ni.. pasal aku tempat jauh, malas nak g kepsi or mekdi.. heheh mamak style je la..

    ReplyDelete
  2. @Irwan Alessa : haha...sebenarnya aq da berkurun tak masuk mcd ni walaupun tiap2 hari lalu depan mcd sebab dekat sangat dengan office aq...selalu makan pun kedai2 biasa je...mamak tu kadang2 la...huhu

    ReplyDelete
  3. ada nampak iklan kad ni masa makan kat mekdi kelmarin...bagus jugak,will consider :)

    ReplyDelete
  4. wah! makin tebal la wallet den dengan kad lepasni..hehehe ^^

    ReplyDelete
  5. @Daddy Ziyyad : tak jimat banyak pun...at least ada la penjimatan kalau nak beli desserts kat McD ni..:D

    ReplyDelete
  6. @Zuan : aq sekarang ni macam da jadi hobi pulak nak kumpul kad2 ni...tapi kad ni tak tebal mana pun...hee

    ReplyDelete
  7. @Mek Onie : sila dapatkan segera sebelum desserts card ni kehabisan stok..hee

    ReplyDelete
  8. kalau ada diskon pasti ramai nak koleksi card ini

    ReplyDelete
  9. @munir ardi : dan pasti kad ni cepat kehabisan stok...

    ReplyDelete
  10. @Myra Jay : kad diskaun ni valid sampai 31 Dis 2013...unlimited used..tu yang best..hee

    ReplyDelete
  11. @QueeN TerataI : masa nak order tu cakap je nak kad ni sis....RM10 je..lepas tu dapat free 3 kupon untuk tebus sundae...hee

    ReplyDelete
  12. @Budak Kampung : boleh dapatkan di McD dengan harga RM10...cakap je nak kad ni kat staff McD masa nak order tu..hee

    ReplyDelete
  13. klu tak tebal, bagus..hehe aku pun sama.. suka bebenor :D

    ReplyDelete
  14. wahhh ezad...pinjam lah kad tu sat hehee :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com