Wednesday, 11 September 2013

Wordless Wednesday #75 | Spicier Spicy Texas Chicken

> Whats Up Guys...

Spicier Spicy Quarter Chicken
Spicier Spicy Texas Chicken

New Spicier Spicy Chicken

> Facebook | TexasChickenMalaysia
> Websitewww.texaschickenmalaysia.com


NOTA SKYTECH :

Burrppp...

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday #75 | Spicier Spicy Texas Chicken

9 comments:

  1. jom..!! bila nak ke texas nih??

    ReplyDelete
  2. @KiD : bila2 pun boleh...anytime je...kihkih...

    ReplyDelete
  3. Wah pertama kali dengar Texas ini.

    ReplyDelete
  4. @akubiomed : kat Malaysia baru je lagi bertapak...cawangan 1st kat AEON Bukit Tinggi, Klang pun 31 Januari 2013 mula beroperasi...setakat ni baru ada 5 cawangan Texas ni kat Malaysia...:D

    ReplyDelete
  5. Kenapalah aku lambat nampak iklan nieee -_-

    ReplyDelete
  6. @Izzuddin Fauzi : promosi ni rasanya baru je start minggu ni bro...sempat je nak terjah Texas...hee

    ReplyDelete
  7. tak pernah try lagi texas chicken ni bro... 1st time dengar...

    ReplyDelete
  8. belum cuba..sedap ke tak>??time lapar semua sedap..kan??

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com