Friday, 11 October 2013

GSC Horror Fest 2013 - Ada Berani ?

> Whats Up Guys...

GSC Horror Fest 2013 - Ada Berani ? Haa, dulu memang ramai yang tanya aku macam mana aku boleh selalu dapat tiket wayang percuma daripada Nuffnang...jawapan aku mudah saja...join contest...selalunya Nuffnang akan buat contest mudah kalau ada movie baru yang bakal ditayangkan di pawagam dan sebagai hadiahnya, dapatlah sepasang tiket wayang percuma untuk premier screening...boleh tengok movie tu awal daripada orang lain...hee

Kali ni aku nak berkongsi pula dengan korang...takkan aku nak merasa seorang saja dapat tengok movie percuma kan...hee...ada sesiapa peminat tegar filem seram tak kat sini ? Ada yang nak tengok 3 movie seram back-to-back secara PERCUMA pada 26 Oktober 2013 nanti di GSC 1 Utama ?

#GSCHorrorFest 2013
#GSCHorrorFest 2013

Mudah saja...jom sertai contest #GSCHorrorFest untuk merebut 150 pasang tiket wayang percuma untuk menonton movie Rigor Mortis (release 24 Oktober 2013), Insidious - Chapter 2 (release 17 Oktober 2013) dan The Second Sight (7 November 2013)...terbuka kepada semua Nuffnangers tak kira Glitterati ataupun non-Glitterati...hee

Haa, selalunya kalau contest premier screening biasa yang pernah aku join sebelum ni...cuma dalam lingkungan 30-40 pasang saja Nuffnang akan berikan...tapi kali ini ada 150 pasang tiket percuma tu !! Dapat tengok movie percuma tu...tak nak ke ? Bukannya selalu dapat peluang nak marathon 3 movie sekaligus macam ni kan...

Kalau tak cuba mana nak tahu kan boleh dapat ke tak...hee...tersangat la mudah contest ni...cuma perlu tweet dan kalau terpilih tweet korang tu...berpeluang la nak layan 3 movie seram back-to-back ni...dateline untuk contest ni akan berakhir pada 16 Oktober 2013 jam 12.00 PM...kalau nak tahu lebih lanjut lagi boleh rujuk #GSCHorrorFest 2013...


NOTA SKYTECH :

Da lama juga aku tak join contest Nuffnang untuk premier screening ni...hmm, The Second Sight...movie seram Thai tu...kalau ikutkan, 7 November 2013 baru keluar kat pawagam...dapat tengok awal best ni...selalunya movie seram Thai ni SERAM...seram ke ? Huhu

**Terima kasih kerana membaca entri GSC Horror Fest 2013 - Ada Berani ?

20 comments:

  1. aku lagi la x pernah join contest nuffnang.. haha.. x pandai r bro..

    ReplyDelete
  2. hehehe akak pun sama mcm fattah tu..

    ReplyDelete
  3. @Zul Fattah : aq pun bukannya selalu dapat...ada jugak yang aq join tapi tak dapat...hee

    ReplyDelete
  4. @QueeN TerataI : sy saje2 join je sis...kalau tak dapat boleh cuba lain kali...

    ReplyDelete
  5. @blogger lelaki : dulu selalu la dapat...sekarang ni jarang join contest nuffnang..,jadi, jarang la dapat tiket free...hee

    ReplyDelete
  6. Selalu join tapi tak pernah menang

    ReplyDelete
  7. @Bahrain : teruskan mencuba...dulu aq pun selalu jugak try tapi tak dapat...asal ada contest yang bagi tiket free je aq join...lepas tu asyik dapat je...hee

    ReplyDelete
  8. good luck
    xtakut ker filem abis 1.30pg tu... hehehehe

    ReplyDelete
  9. masalahnya sampai kul 1 pagi,seram lak nak balik drive nanti,haha

    ReplyDelete
  10. normally cerita hantu thai mmg seram
    dgn sound systemnya lg -__-

    nak try contest tu la :)

    ReplyDelete
  11. ko ada awek kerja dekat nuffnang.. boleh laa. haha

    ReplyDelete
  12. @Sop : tengok movie seram sampai tengah malam baru best..hee

    ReplyDelete
  13. @Mek Onie : haa..tu la masalahnya kan...bertambah keseramannya la kan..haha

    ReplyDelete
  14. @Syazana Zainn : cerita seram thai memang best layan kalau yang betul2 seram punya...tengok pulak kat wayang..lagi la terbaik...

    Join je..mana tahu dapat ke..cuma tweet je..dan yang penting tweet kena kreatif..hee

    ReplyDelete
  15. @Hafizin Jamil : haha...pandai2 je...aq tak guna org dalam ye...kadang2 aq saje je join...bila aq tak harap dapat tu..masa tu la dapat..haha

    ReplyDelete
  16. rr gua takut la nak tengok cerita seram - seram nih hehehe

    ReplyDelete
  17. Mahu terjerit-jerit menonton genre seram.

    ReplyDelete
  18. tak pernah join kontes nuffnang huhu

    ReplyDelete
  19. dulu pernah dapat..skrg nuff tak bukak terus dah..
    best oo kalau dapat.. 3 movies tu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com