Wednesday, 30 October 2013

Promosi GSC - THOR Hammer Keychain Edisi Terhad

> Whats Up Guys...

Promosi GSC - THOR Hammer Keychain Edisi Terhad...Haa, siapa peminat filem Marvel's Thor ? Ataupun pengumpul keychain edisi terhad ? Bermula 24 Oktober 2013 iaitu sempena tayangan filem Marvel's Thor : The Dark World bermula 31 Oktober 2013 nanti...korang boleh dapatkan THOR Hammer Keychain Edisi Terhad dengan hanya RM2 jika beli salah satu daripada set GSC Combo 3 ataupun Large Signature Combo 1 di Golden Screen Cinemas...sementara stok masih ada...

THOR Hammer Keychain Edisi Terhad
Promosi GSC - THOR Hammer Keychain Edisi Terhad

THOR Hammer Keychain Limited Edition tu...tak mahal mana pun...keychain yang beli kat pasar malam lagi mahal rasanya...haa, selalunya kalau item edisi terhad ni memang cepat akan kehabisan stok...kalau korang inginkannya, baik dapatkan sebelum terlambat...minggu lepas lagi aku sudah mendapatkannya...korang bila lagi ? Boleh tahan smart juga keychain "tukul guruh" ni...hee...

THOR Hammer
THOR Hammer Keychain

NOTA SKYTECH :

Huh, puas da mencari...tiada pula pawagam yang tayang awal movie Marvel's Thor : The Dark World ni...pawagam yang tayang movie ni midnight pun tiada juga ke ? Kena tunggu 31 Oktober 2013 juga la nampaknya...huhu...

**Terima kasih kerana membaca entri Promosi GSC - THOR Hammer Keychain Edisi Terhad

13 comments:

  1. mmg teruja gile tggu 31 oct ni..ni semua gara2 keychain tukul tu..huhu :p

    ReplyDelete
  2. voucher dah sampai http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/2013/10/voucher-krr-muffins-dah-sampai.html

    ReplyDelete
  3. Biasa aku dpt tiket dr nuffnang. Tp utk citer Thor ni x dpt pulak. Frust der

    ReplyDelete
  4. @akubiomed : memang berbaloi untuk dijadikan koleksi..:D

    ReplyDelete
  5. @Dylla Abas : tu la...ni semua pengaruh THOR ni...suka dengar bunyi tukul Thor ni bila berlawan...hee

    ReplyDelete
  6. @Nur Misnan : sila serang GSC yang berdekatan...hee

    ReplyDelete
  7. @Ishak Ismail : tu la bro..sy pun frust tak dapat tengok awal..kalau dapat tiket dari Nuffnang...malam ni da dapat rasmikan tengok kat pawagam...kena tunggu esok jugak la jawabnya...huhu

    ReplyDelete
  8. Sms I kalau nak jual,good offer kasi! 0127271157

    ReplyDelete
  9. X sempat nk sambar dh sold out..hampeh tul..kot2 ada lebih dn nk jual bgitau ye.
    0177225089-zali

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com