Tuesday, 22 October 2013

Voucher Muffin KRR Percuma Untuk Anda

> Whats Up Guys...

Voucher Muffin KRR Percuma Untuk Anda...haa, siapa pernah makan Home-made Muffin KRR ? Kalau makan satu memang tak cukup rasanya...serius memang sedap kan...pelbagai perisa ada seperti Golden Vanilla Muffin, Pandan Muffin. Banana Raisin Muffin dan Chocolate Raisin Muffin...

Haa, memandangkan aku ada beberapa keping lagi voucher Muffin KRR percuma dalam simpanan aku ni...aku nak bagi 3 keping voucher percuma kat korang...tarikh expired masih lama lagi sampai hujung tahun ni...31 Disember 2013...dan aku takut tak habis guna semua voucher muffin percuma ni...rugi pula kalau tak digunakan dengan sebaiknya...

Boleh dikatakan setiap bulan la aku dapat voucher ni daripada KRR sebab aku rajin sangat layan game Muffin Maniac yang KRR lancarkan bulan Jun lepas...tapi takde la sampai addicted macam orang yang main Candy Crush...mujurlah aku tak pernah main game tu...hee...

Home-made Muffin KRR Percuma
Voucher Muffin KRR Percuma Untuk Anda

Setiap satu voucher ni boleh redeem 1/2 dozen bersamaan dengan 6 biji KRR Home-made Muffin...haa, caranya mudah...cuma komen sekreatif yang mungkin kat entri ni...tapi jangan la sampai dilabelkan sebagai SPAM...hee...3 komen yang paling kreatif  akan dapat satu voucher ni percuma setiap seorang...komen terakhir jam 11.59 pm 22 Oktober 2013...tak nak ke ? hee

UPDATE - Komen telahpun ditutup...tunggu entri selanjutnya untuk ketahui siapa pemilik 3 voucher percuma KRR Home-made Muffin ni...hee


NOTA SKYTECH :

Voucher Percuma Muffin KRR untuk bulan September tengah on the way ni...bulan Oktober ? Haa, mungkin akan dapat lagi ni...hee

**Terima kasih kerana membaca entri Voucher Muffin KRR Percuma Untuk Anda

14 comments:

  1. KRR muffin idaman pujangga,
    Pergi mana2 pasti akan tertawan,
    Paling memikat hati perasa vanila,
    So satu voucher lu kasi sama gua la kawan.

    Hehehe..

    ReplyDelete
  2. @Hafiz Rahim : relaks dulu...nak ke 11.59 pm tu masih panjang..hee :D

    ReplyDelete
  3. wahhh.. untung tue kalau dapat.. nanti kalau keluar g tengok wayang ngan adk.. blh blaja KRR muffin tue kat die.. sbb hari tue die mintak belikan.. tapi bila dah jalan.. punya jalan.. terlupa nak beli.. sampai kat rumah baru teringat.. jadi kalau dapat voucher nie.. happy tahap klcc lar.. hehehe ^-^

    ReplyDelete
  4. macam mana nak spam dekat sini ek.. bagi tunjuk ajar boleh he..23x sekeping boleh?

    ReplyDelete
  5. Voucher Muffin KRR Percuma Untuk AMBE?

    Alhamdulillah kalau memang dah rezeki ambe. Se-maniac mana pun tuan ambe dengan muffin tuh, begitu juga lah dengan ambe. Ambe kerap makan muffin dari KRR.

    Setiap gigitan muffin-nya, memecahkan tekstur muffin,
    mengecurkan air liur sambil mengunyahnya...pelbagai perasaan muncul dengan perisanya...arghhh, vanillaaaaa...original flava muffin yang membuatkan sesiapa pun gilakannya...bercampur aduk dengan enzim kunyahan sebelum melalui terowong sempit dikenali trakea...perit utk ditelan tapi tak jemu untuk dimakan...meskipun hilang tersembunyi di perut, aromanya tetap terasa...itu lah kehebatan muffin KRR.

    HANYA PENGGEMAR MUFFIN KRR TEGAR SAHAJA TAU BAGAIMANA RASANYA YANG SEBENAR.

    P/S: Sambil menaip komen, tak sedar ada air liur meleleh.

    ReplyDelete
  6. KRR MUFFIN sungguh lazat,
    Wa nak satu makan dengan aizat,


    Ezad Skytech blogger terhebat,
    Bagi Wa satu Voucher KRR MUFFIN yang lazat,


    ReplyDelete
  7. @Bro Framestone : komen yang takde kena mengena tu SPAM la bro...kalau ikhlas komen InsyaAllah tak masuk SPAM...hee... :)

    ReplyDelete
  8. fuh, best juga kalau dapat satu kupon KRR nih. boleh dapat 6 biji muffin. 6 biji muffin tuh, boleh makan satu keluarga! kalau Tuan Blog ini baik hati, bagilah dekat saya satu... huhu~

    ReplyDelete
  9. harga barang dh mahal,
    nak tunggu br1m lambat lg,
    nak beli muffin kat kr1m pn kena gst,
    bajet 2014 katanya mesra rakyat,
    mujur yb ezad lebih mesra rakyat,
    kongsi rezeki dgn org lain,
    bagi voucher free sape x nak,
    semestinya KRR muffin pengubat hati.

    ReplyDelete
  10. wah.. best ye!
    suke makan dekat KRR. kena komen kreatif ye? errr... tak tahu nak komen sekreatif mana. yang pasti, KRR chocolate muffin sooooo nymmmy!

    ReplyDelete
  11. dah tutup ke tuk komen kreatif tu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com