Wednesday, 16 October 2013

Wordless Wednesday - Kaki Wayang Tegar

> Whats Up Guys...

Kaki Wayang Tegar
WW - Kaki Wayang Tegar

NOTA SKYTECH :

Kalau Kaki Wayang Tegar mesti lagi banyak daripada ni kan ? HAHA

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday - Kaki Wayang Tegar

21 comments:

  1. @KiD : haha...setakat ni takde lagi...HAHA

    ReplyDelete
  2. Kalau kumpul tiket banyak-banyak boleh redeem menonton wayang tak? :-)

    ReplyDelete
  3. @akubiomed : nak redeem tiket percuma tu memang tak dapat la bro walaupun kumpul tiket wayang banyak mana pun..hee :D

    ReplyDelete
  4. @ProfHariz : untuk tahun ni punya je...tapi tahun ni boleh dikatakan jarang tengok wayang...hee

    ReplyDelete
  5. jgn kaki buat wayang dh la ye dik.. hehehe

    ReplyDelete
  6. @Queen Teratai : haa, sy kaki wayang sis...bukan kaki buat wayang...heee

    ReplyDelete
  7. jom belanja tgok wayang . hahahaa

    ReplyDelete
  8. haha aku abis wayang, ke tong sampah semua tiket tu..haha

    ReplyDelete
  9. ni tegar habis dah ni. haha. simpan buat collection bagi dekat anak anak tengok nanti. haha

    ReplyDelete
  10. byknye..sy pernah tgk wayang 2/3 kali g2 je..huhu

    ReplyDelete
  11. @diana : da jadi hobi kumpul tiket wayang ni kak...hee

    ReplyDelete
  12. @iAmCekbolat : haa, ada beran tengok Insidious Chapter 2 ? hee

    ReplyDelete
  13. @Zuan : haha...aq simpan kot...rugi buang...haha

    ReplyDelete
  14. @Hafizin Jamil : eh...mestilah kena buat collection...HAHA

    ReplyDelete
  15. @Nur Khairiah Irwanie : sy memang kaki wayang tapi tengok movie jugak la...tak tengok semua...hee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com