Friday, 8 November 2013

Ketagihan Mexicana Wrap TEXAS CHICKEN

> Whats Up Guys...

Ketagihan Mexicana Wrap TEXAS CHICKEN...Haa, boleh dikatakan setiap hari bila balik daripada kerja mesti akan lalu depan Texas Chicken Taman Sri Gombak ni, sudah semestinya aku akan perasan bila ada promosi menu baru kat Texas Chicken ni...HAHA...boleh pula ternampak promosi menu terbaru kat Texas Chicken iaitu Mexicana Wrap...mesti kena cuba sementara promosi masih ada ! hee

Mexicana Wrap Combo Meal
Mexicana Wrap Combo Meal

Haa, nama pun sekadar nak mencuba kan...take away la...hee...order la satu set Mexicana Wrap Combo Meal yang hanya pada harga RM11.25 dan dalam set tersebut terdapat 1 Mexicana Wrap, 1 set kentang goreng dan 1 set Southern Sweet Tea (Teh O Ais)...haa, kalau nak beli Mexicana Wrap ni ala carte pun boleh...cuma RM7.25 saja...

Ketagihan Mexicana Wrap Tecas Chicken
Ketagihan Mexicana Wrap TEXAS CHICKEN

Serius, pertama kali merasainya Mexicana Wrap TEXAS CHICKEN ni...terus jatuh cinta...macam da ketagih pula...HAHA...kenapa aku cakap macam tu pula ? Sebab dalam balutan roti tortilla tu ada fillet ayam yang besar...salad, bawang, mayonis dan tomato segar...ditambah pula dengan rasa keju, kepingan rangup dan sos berwarna kuning tapi aku tak tahu pula sos apa...HAHA...mungkin sos keju agaknya...perghh...setiap gigitan pasti akan membangkitkan deria rasa dan rasanya seperti cair di dalam mulut...dan memang puas la makan seorang...hee

Mexicana Wrap Texas Chicken
New - Mexicana Wrap TEXAS CHICKEN


NOTA SKYTECH :

Haa, kini sudah ada 6 branch Texas Chicken di Malaysia rupanya...siapa nak Mexicana Wrap ? Sila terjah TEXAS CHICKEN yang berdekatan...sekali sekala tidak mengapa...jangan makan selalu sudah la...bahaya kalau sudah ketagihan Mexicana Wrap TEXAS CHICKEN ni...tapi bila sudah makan macam tak cukup pula satu...HAHA...da cuba ?

**Terima kasih kerana membaca entri Ketagihan Mexicana Wrap TEXAS CHICKEN

22 comments:

  1. Mcm sedap je...mcm nk jer..xmkn mcd xpe. Texas chicken kan ade. :p

    ReplyDelete
  2. @Chot : haa...apa cer try dulu...sekarang ni memang lebih tertarik pergi Texas je...hee

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Ok. Dah nmpak. Dekat mines ade..bolehla pergi

      Delete
  4. sedapnya nampak.. mane nk dpt memalam buta ni huaa

    ReplyDelete
  5. mak aihh...mcm sedap ja
    tp restoran ni halal x?
    sebenarnya suka jgk try2 caik makan nih...

    ReplyDelete
  6. Macam sodap je..huhu... 1st time dgr nama tu..hee
    wanie singgh sini nk ajak awk join 1st GA sy :)
    http://nurkhairiahirwanie.blogspot.com/2013/11/giveaway-giga-join-win-by-wanie-putri.html

    ReplyDelete
  7. @Fara Ada : cer rasa..mesti rasa macam nak beli lagi...mestilah halal..kalau tak takkan sy nak terjah Texas Chicken ni..hee

    ReplyDelete
  8. @Nur Khairiah Irwanie : Texas ni baru je lagi ada kat Malaysia ni awal Januari 2013..mungkin tak banyak tempat lagi ada...hee

    ReplyDelete
  9. sedapnya tapi sayang kat sini blom ada lagi cawangannya, sos keju tu ezad mmg sedap. kalau kat kfc selalu dia letak dekat cheezy wedges tu.

    ReplyDelete
  10. kat sini tak de kot..nanti nak google kot2 ada..boleh la cuba nanti

    ReplyDelete
  11. Takde cawangan lain ke? Kat Melaka ke?

    ReplyDelete
  12. @Teena Tna : setakat ni belum ada lagi branch luar dari KL/Selangor...mungkin akan ada la tu nanti..:D

    ReplyDelete
  13. belum cuba... sbb mcm xde je kat area rumah queen ni.. hehehe.. aduii hari2 makan mau gemuk ni.. kihkihkh

    ReplyDelete
  14. kunjungan perdana, salam persahabatan

    ReplyDelete
  15. bc dr blog hazman.... wow terus jatuh cinta...rasa cam nak try plak :D

    ReplyDelete
  16. @Afasz : mexicana wrap ni memang da jadi menu favourite kalau pergi TEXAS Chicken ni..hee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com