Friday, 1 November 2013

Pengomen Tegar Ezadskytech.com Oktober 2013

> Whats Up Guys...

Pengomen Tegar Ezadskytech.com Oktober 2013...akhirnya bulan Oktober sudahpun berlalu pergi dengan tenang...huh, lega rasanya bila setiap kali hujung bulan berakhir ni...HAHA...yess ! Bulan November kembali lagi...walaupun cuma pertambahan 1 entri lebih daripada bulan September...ok la kan daripada tak update entri langsung...hee...nama pun blogger part time...cuba kalau full time, mesti sehari 2-3 entri pun boleh publish macam masa aku jadi "penanam anggur" dulu...hee

Haa, macam yang aku janjikan dalam entri bulan lepas...mulai sekarang setiap bulan aku akan senaraikan pengomen tegar blog ni...walaupun entri tak banyak tapi masih mendapat respons daripada pembaca...terima kasih semua...hee

Pengomen Tegar Ezadskytech.com Oktober 2013

Top 5 : Pengomen Tegar Ezadskytech.com Oktober 2013

  1. QueeN Teratai
  2. blogger lelaki
  3. Diana
  4. akubiomed
  5. KiD

NOTA SKYTECH :

Kurang komen mungkin disebabkan kurang blogwalking...tu mungkin salah satu sebabnya...itulah pentingnya blogwalking..."kita tak masuk blog orang lain, macam mana orang lain nak masuk blog kita"...hee


P.S - Da lama tunggu kemunculan bulan November ni...
It's time for VACATION ! (,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Pengomen Tegar Ezadskytech.com Oktober 2013

8 comments:

  1. Fuh tak sangka tersenarai juga. :-)

    ReplyDelete
  2. tak sangka dapat nombor 2...terima kasih bro

    ReplyDelete
  3. selamat buat semua pengomentra tegar ...

    ReplyDelete
  4. eh eh... nama aku ada lagi gak.. hehehehee

    ReplyDelete
  5. this is my 1st time :)
    btw blog nie nmpak cool laaa

    ReplyDelete
  6. eh.. ada.. 1st lg.. walaupun kamu jarang komen blog akak.. akak tetap singgah blog kamu.. dun worry! hehehehe tahniah pd diri sendiri sbb tersenarai kat sini...

    macam x caya jer.. macam x caya jer..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com