Friday, 13 December 2013

KFC Meal For Two Dan Ole-Ole GITEX Dubai

> Whats Up Guys...

KFC Meal For Two Dan Ole-Ole GITEX Dubai...YESS ! Dapat voucher percuma lagi...tambah pula dapat ole-ole GITEX, Dubai...haa, sebelum ni pernah juga cuba Tebus Voucher Percuma Dengan CellAds...disebabkan aku tak menggunakan top up, semua point yang aku dapat memang digunakan untuk tebus voucher KFC, PizzaHut...boleh la jimat sikit bab makan kan kalau teringin nak makan...kan ? Huhu

KFC Meal For Two Dan Ole-Ole GITEX Dubai


Haa, point pun masih banyak lagi ni...nak tebus apa pula lepas ni...HAHA...haa, sebenarnya voucher KFC Meal For Two ni da selamat digunakan pun...Ayam Goreng OR/Spicy 2 ketul, Nugget 6 ketul, Coleslaw (R), Mashed Potatoes (R), 2 Soft Drink...hanya RM16.90...ok la tu kan...kalau ikut harga asal mesti lagi mahal daripada tu kan...hee...macam nak tebus lagi saja...baik tebus sebelum promosi ni tamat ! hee


Memang ak rugi join program CellAds ni...terima sms dapat point...terima call pun dapat point...fuhh...serius, memang sungguh mudah nak dapatkan point...lagi banyak dapat point, lagi cepat la boleh tebus voucher...hee...semuanya percuma dengan CellAds...sekarang ni siapa nak bagi PERCUMA kan...ada peluang...rebut saja ! hee


NOTA SKYTECH :

Siapa yang akan join Himpunan Penulis Blog Terbesar Di Malaysia pada 14 Disember 2013 ni di MIECC, MINES Sabtu ni...belum daftar ? Jom daftar di blogrrr.my...

**Terima kasih kerana membaca entri KFC Meal For Two Dan Ole-Ole GITEX Dubai

3 comments:

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com