Saturday, 4 January 2014

Rezeki Awal Tahun 2014

> Whats Up Guys...

Rezeki Awal Tahun 2014...Selamat tinggal 2013 dan selamat datang tahun 2014...Adakah masih dalam mood tahun baru ? Semoga tahun 2014 ni akan lebih baik daripada tahun sebelumnya...kita pun tak tahu apa akan jadi di hari yang mendatang kan...Haa, bak kata peribahasa Melayu..."Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu"...Ya, aku memang amat setuju dengan peribahasa tu...kenapa agaknya ? 

Rezeki Awal Tahun 2014

Alhamdulillah, buat kali kedua aku terpilih lagi untuk dinner dengan Deqnoor bersama dengan beberapa blogger yang lain hasil kerajinan kami menjadi pengomen tegar blog DN dari bulan Julai sehingga Disember 2013...terima kasih DN...hee

Rasanya macam baru saja lagi Dinner Bersama Pengomen Tegar Blog DN di Sunway Pyramid awal bulan Julai 2013 yang lalu...da hampir 6 bulan berlalu rupanya...da lama juga la tak jumpa rakan blogger yang tersenarai tu...Bro Framestone dan bro Hazman Fadzil ada la juga pernah jumpa di event masa bulan Oktober tahun lepas...haa, blogger yang lain tu memang sudah lebih 5 bulan tak berjumpa rasanya...masa untuk REUNION ! 


NOTA SKYTECH :

Rezeki Awal Tahun 2014...tak sangka dapat #FoodReview yang pertama untuk tahun 2014 pertengahan bulan ni...rezeki...kalau bab makan ni tak boleh nak tolak...hee...mujurlah la aku tergerak hati nak check emel...kalau tidak mesti sudah melepas peluang macam ni...

**Terima kasih kerana membaca entri Rezeki Awal Tahun 2014

14 comments:

  1. best juga dapat jemputan makan sebegitu ya. Tak pernah lagi dapat mana-mana jemputan macam tu. Mungkin malas komen blog orang rasanya. Selamat tahn baru

    ReplyDelete
  2. waaa best nya.. hehe tahniah .. hehehe

    ReplyDelete
  3. seronok dapat mereview makanan sambil2x tu dapat jumpa member blogger yang lain. semoga dipermudahkan urusan.

    ReplyDelete
  4. Memang elok la nie .... boleh aku bayar ZAKAT yang tertunggak yea...Ingatkan aku masa kita jumpa hari isnin nanti yea...

    ReplyDelete
  5. Thanks ezad terus support DN selama ini... Datang tau! ^_^

    ReplyDelete
  6. wahh tahniah... lepas ni nak jd pengomen tegar gak la kat deqnoor. tk pernah jumpa. tgk gambo di blog je

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah .. happy new year !!

    singgah sini ..meh folo if blm . i will follow back !! salam ukhwah !!
    :)

    ReplyDelete
  8. fuh.. terbaik laa.. tahniah2.. :)

    ReplyDelete
  9. AlhamduliLLAh,
    Happy new year ...........
    :)

    ReplyDelete
  10. rezeki awal ni tahun ni petanda akn terus murah rezki smpi akhir tahun nih..

    ReplyDelete
  11. wah
    mmg menarik rezeki awal tahun bro :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com