Wednesday, 1 January 2014

WW - El Paso Chicken

> Whats Up Guys...

WW - El Paso Chicken
WW - El Paso Chicken 

NOTA SKYTECH :

Salam Tahun Baru 2014...hee

**Terima kasih kerana membaca entri WW - El Paso Chicken

11 comments:

  1. den tak ponah jejak kaki lagi makan kat texas chicken.. huhu boleh la kot nanti try sobab ekau dah promote..hehehe

    ReplyDelete
  2. @Muhammad Syazwan Norhalik : texas chicken kena buka banyak cawangan lagi kot...best lepak texas sebab boleh pilih nak refill air apa...haha..tapi satu je la yg kurang..takde wifi..huhu

    ReplyDelete
  3. Buat leleh tengok poster tu..haha, happy new year!

    ReplyDelete
  4. @Bahrain : baru tengok poster da leleh...apa lagi..terjah la..haha

    ReplyDelete
  5. @Malaysia Tercinta : yup...menu promosi terbaru TEXAS CHICKEN ni...;)

    ReplyDelete
  6. @Ezad Skytech nak terjah memang tak ada kat tempat aku kedai tu..haha

    ReplyDelete
  7. suka betul ezad mkn kt texas ye... :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com