Tuesday, 4 February 2014

Jom Meriahkan Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014

> Whats Up Guys...

Akhirnya event Sepetang Bersama Blogger 2014 kembali lagi buat tahun ketiga berturut-turut sejak ianya mula diadakan sejak tahun 2012 lagi dan kali ini ianya mungkin akan lebih kebaboom dan meriah lagi kerana telah mendapat tajaan daripada Yeo's Malaysia untuk event #SBB2014 #SBBYEOS2014 kali ini...kali ni merupakan kali kedua aku join event SBB ni sejak SBB2013...tahun pertama macam mana entah aku boleh terlepas nak joined...huhu

Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014 pada kali ini akan diadakan di lokasi yang agak strategik di tengah kota raya Kuala Lumpur...sangat dekat dengan pengangkutan awam seperti monorel Bukit Nanas, LRT KLCC dan bas...cuma perlu berjalan kaki untuk beberapa minit saja untuk ke Saloma Bistro, Jalan Ampang...jangan lupa pula untuk save tarikh pada 8 Mac 2014 dan masanya sekali di dalam smartphone korang...event #SBB2014 bermula jam 10.00 am sehingga 5.30 pm...pastikan jangan tersalah tarikh dan jangan pula terlewat...sampai saja sana event da habis...menyesal tak sudah nanti...hee

Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014 di Saloma Bistro

Haa, apa lagi yang menariknya tentang event Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014 kali ni agaknya ya ? Event #SBB2014 kali ini akan membariskan panel-panel blogger terkenal tanahair untuk berkongsi kisah dan pengalaman mereka dalam dunia blogging iaitu Ben Ashaari, Red Mummy, Shafie Bustan dan Zarul Husin...

Lucky Draw Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014

Hadiah lucky draw katanya memang mantap kali ni...ada iPhone 5S, iPad Mini, Garmin Navigation System dan banyak lagi...WOW ! Dengan hanya bayaran serendah RM20 untuk seorang, korang berpeluang untuk ambil bahagian dalam lucky draw ni...tak nak ke ? Makan dan minum pun disponsor daripada pagi sampai petang...dengar ada kambing golek dan cendol...perghh...

Haa, apa korang tunggu lagi...? Jom la segera mendaftarkan diri untuk join event terbesar blogger Asia Tenggara #SBB2014 ni sebelum pendaftarannya ditutup jika telah cukup kuotanya nanti...buat masa sekarang ni, pendaftaran memang amat memberangsangkan sejak pendaftaran untuk event #SBB2014 ni mula dibuka...jom daftar sebelum terlambat ! Mujurlah la aku sudah mendaftar awal...hee

Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014

Nak daftar ? KLIK untuk mendaftar dengan segera dan hadiah lucky draw tu mungkin akan menjadi hak milik korang...haa, siapa tahu kan ? 


NOTA SKYTECH :

Serius rugi kalau tak join...tak kisah korang blogger baru atau lama...ada peluang untuk sertai event macam ni...join saja...hee...kalau join event macam ni la baru dapat luaskan NETWORKING...tak kan nak komen di alam maya saja...sesekali kena la jumpa face to face kan...? Hee...

**Terima kasih kerana membaca entri Jom Meriahkan Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014

16 comments:

  1. jom jom jom... kita daftar dan jumpa di sanaaaaaaa!!!

    ReplyDelete
  2. @KiD : jom3...ramai2 daftar dengan segera...lambat daftar...takut habis kuota...tempat terhad...hee..jumpa di sana KiD..:D

    ReplyDelete
  3. Saya sudah daftar. Jumpa disana nanti.

    ReplyDelete
  4. huhuh,,teringan plak nk gi,,,hadoiyai,,,,,,

    ReplyDelete
  5. ye...sy pom pergi...fuhh..xsbarr

    ReplyDelete
  6. @nabila biela : macam lama pula nak tunggu tarikh tu tiba..hee

    ReplyDelete
  7. orait..aku sudah secure satu seat..selamat..:D

    ReplyDelete
  8. jumpa kat sana ezad... insya Allah... :)

    ReplyDelete
  9. untung siapa yang dapat pergi..lagi untung bila dapat hadiah..:)

    ReplyDelete
  10. Dah daftar bro... moga kita berjumpa di sana nanti.

    ReplyDelete
  11. Jom pakat ramai2 kita mendaftar dan jumpa di sana.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com