Wednesday, 12 March 2014

WW - Teman Pengganti ACER

> Whats Up Guys...

WW - Teman Pengganti ACER
WW - Teman Pengganti ACER


NOTA SKYTECH :

Akhirnya, sudah jumpa teman pengganti ACER selepas hampir Sebulan Tanpa Laptop...

**Terima kasih kerana membaca entri WW - Teman Pengganti ACER

16 comments:

  1. Wahhh...lappy baru. Bagus2...semangat nak buat keja yg tergendala nih. Hehehe

    ReplyDelete
  2. Sudah ada laptop baru boleh taip blog laju-laju. :-)

    ReplyDelete
  3. @Mohd Ridzwan Abdullah : harap semangat tu akan bertambah lagi la untuk buat segala kerja yang tertangguh selama sebulan dulu...lagi2 di dunia blog ni..sebulan macam setahun lamanya da rasanya tinggalkan dunia blog...hee :D

    ReplyDelete
  4. @akubiomed : bila da lama tak sentuh laptop ni..kekok pula rasanya...kalau ada idea dan masa...InsyaAllah akan terus menaip...hee :D

    ReplyDelete
  5. uiksss.... sama macam aku punya ke? hehehehe satellite?

    ReplyDelete
  6. @KiD : mungkin ya atau mungkin tidak...mungkin kotak je sama...hehe :D

    ReplyDelete
  7. Bersemangatlah lepas ni. hehehe

    ReplyDelete
  8. cepat la buka..tak sabar nak tengok ni..:)

    ReplyDelete
  9. @diana : sebab tu sy buat entri WW ni kak...akan sambung di entri lain..hee

    ReplyDelete
  10. Laptop baru, dan semangat pun baru bro :)

    ReplyDelete
  11. @ProfHariz : yup...betul tu bro...da memang lumrah...hee :D

    ReplyDelete
  12. @Shida Radzuan : laptop lama da tamat tempoh perkhidmatannya...terpaksa bersara awal...hee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com