Tuesday, 24 June 2014

Kek Secret Recipe Percuma

> What's Up Guys...

Kek Secret Recipe Percuma ? Haa, siapa yang tak nak kan kalau PERCUMA...hee...sebenarnya sejak daripada minggu lepas lagi memang aku teringin nak makan kek Secret Recipe ni...dan beberapa hari lepas secara tak sengaja aku terbuka aplikasi Samsung Galaxy Life kat smartphone aku ni...ternampak la promosi Samsung Galaxy Life ni...wahh, best ni...memang rezeki terpijak ni...hee

Kek Secret Recipe Percuma
Kek Secret Recipe Percuma

Haa, kalau tak silap aku hanya 23 outlet Secret Recipe saja seluruh Malaysia yang terlibat dalam promosi kali ni...aku pun terjah mana yang dekat saja la...terus terjah Secret Recipe Mid Valley Megamall...huh, bila sampai saja memang sudah kena beratur panjang memandangkan masa tu sudah pukul 6 pm...masa redeem kek percuma tu bermula 5 pm...patut la pun...huhu

Secret Recipe Mid Valley Megamall
Secret Recipe Mid Valley Megamall

Hmmm, daripada info yang aku dapat daripada staff yang bertugas, hanya Secret Recipe Mid Valley saja yang menawarkan 200 slices kek PERCUMA...di outlet lain cuma 100 slices kek saja dan hanya sah ditebus pada 24 Jun 2014 saja...hee...masa aku sampai sana dalam pukul 6.02 pm pun rasanya da giliran 150++ rasanya...tapi hanya kek yang biasa saja la...kek premium tak dapat la...hee

Kek Secret Recipe Percuma Khas Untuk Galaxy Life
Samsung Galaxy Life

Amacam terbaik tak ? Terima kasih Samsung Galaxy Life...hee...belum install lagi aplikasi ni ? Jom install aplikasi Samsung Galaxy Life ni di smartphone korang...ianya PERCUMA...setiap minggu memang banyak tawaran yang menarik ditawarkan...korang kena rajin buka aplikasi Samsung Galaxy Life ni kalau tak nak terlepas tawaran yang best...yeahh ! Memang terbaiklah Galaxy Life !

Kek Secret Recipe Cappucino Cheese Percuma
Cappucino Cheese...memang layan !

NOTA SKYTECH :

Serius, memang tak rugi install aplikasi Galaxy Life ni...macam-macam ada ! Jemput makan...hee

**Terima kasih kerana membaca entri Kek Secret Recipe Percuma

11 comments:

  1. untunglaaa brooo dapat kek free !!

    ReplyDelete
  2. apa yg free nie, confirm semua sedappp... haha

    ReplyDelete
  3. beruntungla bro dapat jamah free, mesti sedaplah ni.

    ReplyDelete
  4. kek free memang best..kalau berbayar lagi sedap

    ReplyDelete
  5. nak menunjuk la tu..!!

    hehehehehe..

    akak pun nak pakai Galaxy life la nanti..

    ReplyDelete
  6. @TunSha Ayunie : hee...da ada offer dapat free...layan je la..hee

    ReplyDelete
  7. @Hafiz Hafizol : haha..betul2...selalunya yang free ni lagi sedap...hee

    ReplyDelete
  8. @Denaihati : baru teringin nak makan...tiba2 dapat free...memang sedap la...:D

    ReplyDelete
  9. @Hero Borneo : dua pun sedap bro...tapi dapat free lagi best...hee

    ReplyDelete
  10. @Diana Rashid : hee..takde la...saje nak suruh orang install aplikasi Samsung Galaxy Life bagi sesiapa yang belum install lagi kak...tak rugi pun install...hee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com