Wednesday, 25 June 2014

Promosi GSC - Transformers Light Up Magnet Head Edisi Terhad

> What's Up Guys...

Promosi GSC - Transformers Light Up Magnet Head Edisi Terhad...Haa, selalunya bila sesebuah filem box-office bakal ditayangkan di pawagam...mesti akan ada pelbagai promosi barangan edisi terhad filem tersebut...bermula 19 Jun 2014 iaitu sempena tayangan filem Transformers : Age Of Extinction bermula 26 Jun 2014...korang boleh dapatkan Transformers Light Up Magnet Head Edisi Terhad dengan hanya RM4 jika beli salah satu daripada set GSC Combo 3 atau Large Signature Combo 1 di Golden Screen Cinemas...sementara stok masih ada...hee

Promosi GSC - Transformers Light Up Magnet Head Edisi Terhad
Promosi GSC - Transformers Light Up Magnet Head Edisi Terhad

Transformers Light Up Magnet Head Edisi Terhad ni boleh didapati dalam dua karektor iaitu Optimus Prime (bermula 19 Jun) dan Bumblebee (bermula 26 Jun)...selalunya kalau item edisi terhad ni memang akan cepat kehabisan stok...sampaikan keychain THOR Hammer Edisi Terhad yang aku dapat tahun lepas tu, ada yang nak beli...tapi maaflah, aku takkan jual punya la...susah nak dapat tu...edisi terhad la katakan...hee

Haa, tunggu apa lagi ? Sudah dapatkannya ke belum ? Haa, baik korang dapatkannya sebelum terlambat...hee...light up magnet head Optimus Prime aku sudah dapatkannya...Bumblebee ? On the way...limited edition tu...rugi kalau tak sambar satu...hee

Optimus Prime Light Up Magnet Edisi Terhad
Optimus Prime Light Up Magnet Edisi Terhad

NOTA SKYTECH :

Adehh, melepas pula nak dapatkan T-Shirt Transformers : Age Of Extinction promosi daripada TGV Cinemas...SOLD OUT awal pula da...huhu

**Terima kasih kerana membaca entri Promosi GSC - Transformers Light Up Magnet Head Edisi Terhad

11 comments:

  1. murah tu, RM4 je. macam bro dah ada banyak koleksi ni....

    ReplyDelete
  2. @Denaihati : ada la sikit...selalunya kalau ada promosi2 macam ni memang takkan lepaskan...:D

    ReplyDelete
  3. cepat dapatkan sementara stok masih ada..! hehehe

    ReplyDelete
  4. tengah cari masa nak tgk transformers !!!

    ReplyDelete
  5. aigoooo! x dpt woo nk lyn mlm ni..adesss msti melepas punye..

    ReplyDelete
  6. Ubat gigi Darlie pun ada hadiah mug transformers ni, cantik jugak. Saje cakap kot-kot ada yang nak collect. hehe Tadi nampak di Tesco

    ReplyDelete
  7. Benda macam ni yang pernah dapat masa time movie captain America. Keychai captain america memang lawa.

    Benda macam ni awal-awal dah habis memang tak dapat nak beli. ;)

    ReplyDelete
  8. berkunjung kemari, salam perkenalan, blog yang bagus

    ReplyDelete
  9. singgah mari, salam ramadhan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com