Tuesday, 23 September 2014

Bungkusan Misteri Daripada TGV Cinemas

> What's Up Guys...

Bungkusan Misteri Daripada TGV Cinemas...haa, TGV Cinemas ada poskan sesuatu pada aku...biar betul ni ? Hmm, apa agaknya ye ? Pada mulanya aku ingatkan yang kurier ni hantar salah alamat...tapi bila periksa nama dan alamat...eh, memang betul la ianya untuk aku...sebab aku pun memang sudah lama tak dapat bungkusan macam ni...tapi kalau dapat surat tu biasa la kan...tu pun bil internet dan bil telefon...huhu

Bungkusan Misteri Daripada TGV Cinemas
Bungkusan Misteri Daripada TGV Cinemas

Haa, bila aku pegang saja bungkusan tu yang aku dapat tu...baru aku teringatkan sesuatu...hmm, mungkin ni la barangan eksklusif yang TGV Cinemas janjikan tu agaknya bila segera mendaftar menjadi 1500 ahli TGV Cinemas Movie Club yang terawal...ingatkan da tak dapat la benda ni sebab masa collect kad TGV Cinemas Movie Club beberapa minggu lepas cuma dapat keychain TGV Cinemas saja...pada masa tu memang redha dan pasrah saja la...tapi tidak mengapa...apa yang paling penting...keychain tu edisi terhad...sebab aku memang suka kumpul item yang macam ni...hee...

Tapi dalam pada masa tu juga aku perasan yang staff TGV Cinemas tu minta aku confirm kan alamat surat-menyurat betul ke tak...dua minggu lepas tu, rupanya nak bagi suprise rupanya...HAHA...

TGV Cinemas Pillow Blanket Limited Edition
TGV Cinemas Pillow Blanket Limited Edition

Haa, nampak macam bantal biasa kan ? Tapi sebenarnya bantal ni boleh berubah menjadi mini blanket...ni kalau bawa masa tengok wayang nanti...tak la aku akan kesejukan lagi lepas ni kalau dalam pawagam...sebab air-cond dalam pawagam kan sejuk...kalau tak pakai sweater memang menggigil la bila tengok wayang...tak boleh nak fokus tengok movie...hee

TGV Cinemas 2 In 1 Pillow Blanket
TGV Cinemas 2 In 1 Pillow Blanket

Mungkin hanya 1500 ahli TGV Cinemas Movie Club yang paling awal mendaftar saja akan mendapat pillow blanket ni...sebab tu ianya edisi terhad...tapi tak sangka pula aku antara yang terawal mendaftar...yela kan, da TGV Cinemas hantar emel kat aku suruh sign up...aku terus sign up masa tu juga la...memang pantas dan efisien...HAHA

TGV Cinemas Pillow Blanket Edisi Terhad
TGV Cinemas Pillow Blanket Edisi Terhad

Akhirnya, persoalan mengenai bungkusan misteri daripada TGV Cinemas terjawab...terima kasih TGV Cinemas...hee


NOTA SKYTECH :

Hmm, tapi aku rasa macam segan pula nak bawa pillow blanket ni masuk dalam pawagam...nanti mesti orang sekeliling akan pandang pelik saja...HAHA

**Terima kasih kerana membaca entri Bungkusan Misteri Daripada TGV Cinemas

30 comments:

  1. best lah lepas ni tgk wayang sambil pelok bantal heheee ^_^ mcm kat rumah plak tlebih santai kih3 :p

    ReplyDelete
  2. @Shida Radzuan : kalau rasa sejuk boleh tukar bantal tu jadi blanket...kan..hee

    ReplyDelete
  3. Apa nak dimalukan, bro. Lain dari yg lain so kasi tunjuk jer. Bior terbelalak mato yg tgk tu. Hihi..tahniah, dik!

    ReplyDelete
  4. @akuzle ayu : hihi...nanti saya cuba bawa masuk pawagam...sebab TGV Cinemas sendiri suruh bawa masuk pawagam dalam surat tu...nak tengok ada yang pandang semacam tak...hee :D

    ReplyDelete
  5. Ok la tu... baru nampak rare. Bukan sume orang dapat blanket TGV ;)

    ReplyDelete
  6. @Ain Ridzuan : da dibagi...kena la gunakan sebaiknya kan..hee :D

    ReplyDelete
  7. walaweh.. :) bestnya dapat hadiah dari mereka.. hikhik.. :) tahniah.. boleh peluk hari-hari..

    ReplyDelete
  8. Woww bestnya. Bukan senang nk dpt tu

    ReplyDelete
  9. Wow bantal boleh bertukar menjadi selimut.

    ReplyDelete
  10. sebelum ni mungkin tak de siapa bawak..lepas ni mesti ada..kalau tak nak bawak bagi je kat akak..:p

    ReplyDelete
  11. Makk aih. Syok ah tengok wayang lepas ni. hehehe

    ReplyDelete
  12. @Norhasniza Khalid : hehe...takdenya sy nak peluk hari2...kih3

    ReplyDelete
  13. @zarulfarhana : ingat da tak dapat da sebab tahu ianya terhad...tapi boleh dapat pula...hee

    ReplyDelete
  14. @AkuBiomed : bagus la macam ni...boleh ubah2 nak guna yang mana satu..hee

    ReplyDelete
  15. @Diana Rashid : rasanya kalau nak bawa pun sy simpan dalam beg je kak...da masuk pawagam baru keluarkan...kih3

    ReplyDelete
  16. @Scha Nazri : takut selesa sangat guna blanket...boleh tertidur sambil tengok wayang ni scha...HAHA

    ReplyDelete
  17. pergh untung la antara yang terawal.. untunglaaaaaaaa

    ReplyDelete
  18. @Muhammad Syazwan Norhalik : lagi feeling la kalau tengok wayang lepas ni..kih3

    ReplyDelete
  19. Wah...bantal dan selimut 2 in 1.susah nk dapat ni.kalau buat travel mesti anak2 suka

    ReplyDelete
  20. @Aishah Ahmad : blanket dia pun kecik je...memang sesuai untuk budak2 kecil.. :D

    ReplyDelete
  21. wah mesti happy dapat hadiah segmen..kita kena hargainya.caranya hadiah jadi entry ..terbaik bro

    ReplyDelete
  22. etuza nak lingblog awak ya..tahnia terpilih

    ReplyDelete
  23. @Etuza : setiap pemberian tu kena hargai...hehe

    ReplyDelete
  24. wahhh best tu.. jgn sesegan bawak masuk cinema bantal ni nanti, hehe~

    ReplyDelete
  25. hehe jgn pasni ko pi GSC atau MBO bwk benda alah ni sudah

    ReplyDelete
  26. Wahhhh seronoknya kan..bak sini boleh?hehe..tahniah bro..

    ReplyDelete
  27. Jarang tengok movie dekat TGV ni. Selalu layan dekat GSC je. Ala.. Slumber je bawak bantal tu. Haha.

    ReplyDelete
  28. best la lepas ni boleh tgk movie dengan selesa.. hehee

    ReplyDelete
  29. Bawa je taruk dlm beg
    Nnt dah msuk cinema bru buka hiks

    ReplyDelete
  30. mak aih besar betul blanket ni. kalau bwk masuk wayang, bukan tgk cite, tido terus agaknya haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com