Tuesday, 16 September 2014

Perubahan Minor Pada Blog

> What's Up Guys...

Perubahan Minor Pada Blog...Haa, rasanya sejak 2-3 hari yang lepas mungkin ada yang perasan ada sedikit perubahan minor pada blog ni...terutamanya sekali pada header...serius, rasanya memang sudah lama sangat aku tak buat sebarang perubahan pada header ni dan susun atur blog ni...haa, nak update blog pun kadang-kadang tu tak sempat...ni kan lagi nak ubah keseluruhan blog...boleh berpinar mata aku nak layan coding template tu...HAHA...tapi nampak gayanya memang aku kena ambil CUTI lama la kalau nak buat perubahan major kan...heee

Perubahan Minor Pada Blog
Perubahan Minor Pada Blog

Hmm, masih mengekalkan warna biru dan hitam tapi mahu cari kelainan sikit kali ni...warna jingga menjadi pilihan...logo blog pun aku cuba buat simple yang boleh...bila aku create logo tu, cuba la gabungkan warna biru dan juga warna jingga...memang nampak ngam la...hee...bahagian sidebar pun aku ada buat perubahan sikit...sikit saja la...buang mana yang patut...dan tambah apa yang patut...apa yang penting...tengok "E"...terus ingat ezadskytech...kih3...

"Terima kasih sebab sudah lama berkhidmat dengan SKYTECH BELOG...hee"

Skytech Belog
Header Skytech Belog 2013

NOTA SKYTECH :

Selamat tinggal header lama...selamat datang header baru...haa, amacam...rasa macam termasuk blog lain tak bila aku buat sikit perubahan minor pada blog ni ? Harap lepas diberi nafas baru ni, boleh la selalu update blog...hehe

**Terima kasih kerana membaca entri Perubahan Minor Pada Blog

40 comments:

  1. Smart la logo 'e' tu. Boleh patenkan ni.

    ReplyDelete
  2. da lma x blogwalking..so w/end aritu msuk..woww!! da berwajah baru, bkn ezad sorg, rupanya ramai da tukr header..arul gak tah bile nk tukar..rsa childish sgt header skrg..
    pape pn , mmg SMART header ezad skrg ni..jingga tu menyerlahkan lg..

    ReplyDelete
  3. bagusnye... ade identiti...

    Post Terkini MananQayyim : Oh, Malaysia!

    ReplyDelete
  4. Nampak lebih clear dan terang ! Haruslah lebih bersemangat lepas ni :-)

    ReplyDelete
  5. ramai pulak yang ubah2 blog ni..ni yang buat akak nak ikut sama..tapi blog akak tak de header..:p

    ReplyDelete
  6. @Bro Nasa : terima kasih bro...blog biasa2 je pun...hee :D

    ReplyDelete
  7. @Jia Rizaira : buat logo yang senang orang ingat...bagus juga idea tu kan...hee :D

    ReplyDelete
  8. @Are_Rull : hee..lama da niat nak ubah sikit blog ni...sebab tengok ramai yang da ubah blog dorang...tu yang tukar header tu...buat minor perubahan...kebetulan tercampur warna jingga masa create logo tu...tu yang terus ambil keputusan nak letak warna tu...TQ2...hee

    ReplyDelete
  9. @Diana Rashid : hee...nak bagi nampak lain sikit je kak...da berapa lama saya tak tukar design...boleh je kak buat header simple2..hee...

    ReplyDelete
  10. Banyak font yang jenis digunakan adakah mengambar peribadi bro ada bermacam karekter?

    ReplyDelete
  11. @akubiomed : hee...entah la bro...tak kot rasanya...kalau guna satu font macam tak syok pula...tu saya gunakan 2-3 font...hee

    ReplyDelete
  12. Lawa la header baru.AA x reti nk buat header ni

    ReplyDelete
  13. @Aishah Ahmad : banyak kali juga buat header ni "try and error"...design simple je...sy pun bukan reti sangat design2 ni...hee :D

    ReplyDelete
  14. Semoga lebih bersemangat untuk update blog yer. All the best.

    ReplyDelete
  15. Wahh, segar gitu blog Ezad. hihi. Kemas jee!

    ReplyDelete
  16. @Mohd Ridzwan Abdullah : Amin..itulah harapan aku bro..dapat update sehari sekali pun da OK...kan...hee

    ReplyDelete
  17. @Scha Nazri : dulu mesti rasa rimas lemas kan bila masuk blog ni scha...sebab lama tak ubah susunatur blog...hee...

    ReplyDelete
  18. nafas baru...
    update blog pun kena selalu.. he he..

    ReplyDelete
  19. http://madey09.blogspot.com/ asalam nak kenal blog ni..kena rajin jika tak seperti blog etuza buat baru ..penat tengok kod2

    ReplyDelete
  20. Smart header baru ni. Sy pun masih tak sempat lagi nak buat header. Cuti, bz ngan bisnes n anak2. hehe...

    ReplyDelete
  21. sempoi. dah boleh terima tempahan untuk design header ni..hehehe

    ReplyDelete
  22. patutlah rasa lain je. rupanya dah tukar header :D

    daebak!

    ReplyDelete
  23. @Etuza : waalaikumussalam...salam perkenalan...

    yup, memang kena ambil masa kalau nak mengadap coding2 ni...saya buat mana yang sempat dulu...

    ReplyDelete
  24. @Ieta Mat Saad : terima kasih kak...biasa2 je header...busy tu biasa la kan...kena cari betul2 masa free kalau nak luangkan pada blog ni..hee

    ReplyDelete
  25. @Muhammad Syazwan Norhalik : haha...aku tak buka tempahan kot...nak design sendiri punya pun ambil masa lama...hehe

    ReplyDelete
  26. @Syazana Zainn : ingatkan salah masuk blog ye tadi..hee

    ReplyDelete
  27. Nampak smart & ada style... good job ezad.. :)

    ReplyDelete
  28. @deq noor : terima kasih DN...da lama nak ubah sebenarnya...tapi lama sangat mencari idea...hee :D

    ReplyDelete
  29. Sempoi gak desing yang macam nie.... cuma kalau ada kelapangan boleh udpate selalu la ye... hehehehe

    ReplyDelete
  30. lawa...sempoi,,dan simple... mama suka yang nampak kemas mcm gini..

    ReplyDelete
  31. @Norhasniza Khalid : terima kasih mama...blog kena simple...kalau kita sendiri tengok pun sakit mata...apatah lagi kalau orang lain tengok kan..belajar dari pengalaman..dulu blog sy pun bersepah juga masa mula2 dulu...heee

    ReplyDelete
  32. Ok2. Simple tapi nmpk kemas. Sempoi ja

    ReplyDelete
  33. Ohhh cantik gak ni..sekali sekala apa salahnya kan..hehe

    ReplyDelete
  34. @Hafizul : hee...sebab aku jenis malas nak tukar sana sini..hee

    ReplyDelete
  35. kemas la logo "e" kat atas tu tuan. nampak eksklusif :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com