Wednesday, 29 October 2014

WW - Filem Marvel's Akan Datang 2016-2019

> What's Up Guys...

WW - Filem Marvel's Akan Datang 2016-2019
Filem Marvel's Akan Datang 2016-2019
"Marvel Cinematic Universe Films Phase III"

>> Credit : Marvel


NOTA SKYTECH : 

Filem Marvel's Akan Datang 2016-2019 baru saja diumumkan pada 28 Oktober 2014...haa, antara filem Marvel's yang akan datang ni nanti...Captain America : Civil War (6 Mei 2016), Doctor Strange (4 November 2016), Guardians Of The Galaxy 2 (5 Mei 2017), Thor : Ragnarok (28 Julai 2017), Black Panther (3 November 2017), Captain Marvel (5 Julai 2018), Avengers : Infinity War Part I (4 Mei 2018), Avengers : Infinity War Part II (3 Mei 2019) dan Inhumans (2 November 2018)...mana satu yang paling dinantikan sekali ? Bagi aku la kan...semua sekali rasanya...paling utama sekali GOTG2 dan Avengers 3 la...HAHA...

P.S - Filem Marvel's paling dinantikan pada tahun depan mestilah Avengers : Age Of Ultron (Mei 2015) dan Ant- Man (Julai 2015)...ramai tak peminat movie Marvel's kat sini ? hee

**Terima kasih kerana membaca entri WW - Filem Marvel's Akan Datang 2016-2019

23 comments:

  1. setakat ni rumors tuk civil war tu yg terbaik

    ReplyDelete
  2. papepun semua movie marvel akan ku tengok

    ReplyDelete
  3. @Uncle Zuan : kita tunggu dan lihat je la nanti...movie marvel's ni memang pun aku akan layan semua...kih3

    ReplyDelete
  4. x-men pun dari team marvel kan.

    X-Men: Apocalypse keluar tahun 2016

    ReplyDelete
  5. @Blogger Babyface : memang x-men pun dari marvel's juga...tapi rasanya macam hujung tahun lepas da announce X-Men : Apocalypse akan keluar sekitar hujung Mei 2016..yang kat atas ni baru announce beberapa jam lepas ni kat Official Marvel FB page... :D

    ReplyDelete
  6. awal2 dah diumumkan ye..bagus betul diaorang punya cara nak tarik penonton..

    ReplyDelete
  7. @Diana Rashid : memang advance sikit marketing dorang ni kak...buatkan peminat lagi tak sabar2 menunggunya keluar di pawagam nanti...hee

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum ezad...wah !! byk cerita yg best2 ni...:)

    ReplyDelete
  9. @Mas Zull :waalaikumussalam mama...tu la...tapi lama lagi nak tunggu semua movie ni keluar kat pawagam...hee

    ReplyDelete
  10. Sudah boleh kumpul duit untuk tiket menonton wayang.

    ReplyDelete
  11. @akubiomed : kalau Marvel's keluarkan movie baru...mesti penuh panggung...nak kumpul duit daripada sekarang pun masih lama lagi jarak masanya...hee

    ReplyDelete
  12. sayangnya xmen dan spiderman bukan under marvel cinematic universe. klu under one roof, pasti DC undur diri.. hehehe

    ReplyDelete
  13. @Uncle Zuan - tu la pasal...walaupun x-men dan spiderman under Marvel tapi tak join sekali dengan Marvel Cinematic Universe ni...hanya tinggal 2 movie lagi nak habiskan phase 2 MCU ni...Avengers : Age Of Ultron dan Ant-Man...yang tersenarai kat atas ni MCU phase 3...hee

    ReplyDelete
  14. ant man tu patut phase 2 dah perkenalkan sbb dia pencipta sebenar ultron. takde plak anouce nak introduce the wasp

    ReplyDelete
  15. wah baru tahun 2014..filem untuk 1029 pun sudah ada..

    ReplyDelete
  16. @Lea IsNawi : hee...kalau takde movie best kat pawagam..ezad pun jarang tengok...hee

    ReplyDelete
  17. @Uncle Zuan : tu la..ni lepas Avengers : Age Of Ultron baru tayang Ant-Man tu...tapi mungkin ada sebab kot dorang schedule Ant-Man tayang selepas Avengers : Age Of Ultron...kita tunggu je la...The Wasp...tu la...takde pula announce..

    ReplyDelete
  18. @blogger lelaki : memang awal perancangan dorang nak keluarkan movie2 ni.. :D

    ReplyDelete
  19. Ezad mesti tgk semua filem marvel ni kan... hee...

    ReplyDelete
  20. @deq noor : mesti la akan tengok...tak boleh lepaskan...hee..

    ReplyDelete
  21. bestnya ! semua movie marvel :)

    ReplyDelete
  22. @Amanina Mads : nak tunggu satu2 keluar semua movie ni memang satu penyeksaan...hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com