Wednesday, 5 November 2014

Bila NOVEMBER Kembali Lagi

> What's Up Guys...

Bila NOVEMBER Kembali Lagi...Haa, rasanya macam cepat saja masa berlalu...bulan Oktober pun sudah melabuhkan tirainya...bila tengok entri bulan lepas...memang agak awesome la...hanya mampu post 5 entri saja bulan Oktober ? Mana aku pergi ? Entah la...jangan tanya kenapa ? HAHA...dan yang pastinya "Tragedi Oktober" tahun ni memang tak boleh dilupakan la...bila teringat balik insiden tu...aiihh, nak cerita pun mesti kena gelak saja nanti...puas da aku digelakkan bila cerita pasal insiden tu...HAHA...

Bila NOVEMBER Kembali Lagi
Bila NOVEMBER Kembali Lagi

"NOVEMBER...NOVEMBER...11...Be Ready ! "

Haa, bila sudah masuk hujung tahun ni kan...dan bila aku terbaca semula entri INI...mula la terasa macam nak bercuti panjang je...nak bercuti dan merehatkan diri tapi...rasanya macam terpaksa tangguhkan dulu la niat nak bercuti ni ke tahun depan sebab bulan ni baru saja mula kerja kat tempat baru...takkan la nak ambil cuti pula kan masa dalam tempoh probation...kena la berkorban sikit kan...relaks...sabar...huhu

Ada Apa Dengan Gambar Ni ?

Haa, apa plan korang hujung tahun ni ? Bercuti ?


NOTA SKYTECH :

Harap bulan November ni boleh la luangkan masa banyak sikit kat blog...boleh la nak blogwalking...haa, terima kasih kepada mereka yang rajin tinggalkan komen walaupun blog jarang update...nanti kalau ada masa terluang, aku terjah korang balik ye ! hee..."Tragedi Oktober" masih menghantuiku...huhu

P.S - Haa, bila masuk bulan NOVEMBER ni...entah kenapa tiba-tiba aku rasa teruja semacam...eh, kenapa ni ? HAHA...

**Terima kasih kerana membaca entri Bila NOVEMBER Kembali Lagi

26 comments:

  1. holiday laahhhh.. tapi still cari tmpt best yg sesuai. sbb musim monsoon around the corner :P

    ReplyDelete
  2. @fyra : tu la...masih mencari tempat yang best untuk bercuti...tapi maybe untuk next year la kot...huhu

    ReplyDelete
  3. cam ramai je yang teruja dengan bulan November ni... hahaha

    sha takde plan pape... just let it be...

    ReplyDelete
  4. apakah yg terjadi "terjadi October"

    ReplyDelete
  5. mama sibuk uruskan pindah sekarang ni.. :(

    ReplyDelete
  6. X suka November. Macam padat je jadual bulan ni. .hukhukhuk

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Ezad.. Seronok semacam jer masuk bulan baru ni.. Ada apa2kah? Hehe..
    RosmizaAliDotCom

    ReplyDelete
  8. apa la gaknya tragedik oktober tu. hahaha

    ReplyDelete
  9. semoga semuanya dipermudahkan sepanjang nov ini.

    ReplyDelete
  10. @TunSha Ayunie : saya adalah antara salah seorang yang teruja tu...HAHA

    ReplyDelete
  11. @zarulfarhana : kalau diceritakan confirm kena gelak...kih3

    ReplyDelete
  12. @Rosmiza Ali : waalaikumussalam...erk...nampak sangat ye...HAHA...biasa2 je...

    ReplyDelete
  13. @adarain : haha...lagu Tragedi Oktober tu memang "berhantu" betul la...HAHA

    ReplyDelete
  14. mana aci..ccerita la kat kami sama..kami pun nak gelak jugak..:p

    ReplyDelete
  15. Masing2 ada tragedi Oktober.AA pun ada jugak kisah tersendiri

    ReplyDelete
  16. ezad tukar tempat kerja? g mana plak ni ezad?

    ReplyDelete
  17. selamat menyambut bulan november.. yelah kejab jer. dah november lepas tu dec lepas 2015.. makin tua huhuhu

    ReplyDelete
  18. blan ni smpn duit..nti awal thun nk g bercuti..

    ReplyDelete
  19. kejap je dh nk masuk tahun baru kan.. hehe. tahniah dh kerja. tragedi november bleh buat lagu mcm oktober tak? :)

    ReplyDelete
  20. @Diana Rashid : haha...tak pe la kak...terima kasih je...biar sy perap sorang2 cerita tu...kih3

    ReplyDelete
  21. @deq noor : aah...baru je lagi start awal bulan ni...m&e consultant juga...hee

    ReplyDelete
  22. @Suria Lekatlekitgurl : tu la...pejam celik je da nak habis da tahun 2014 ni...huhu

    ReplyDelete
  23. @Jie Susanos : memang perancangannya macam tu la...hee

    ReplyDelete
  24. @Amanina Mads : hehe...kalau tragedi november macam tak kena pula dengan lagu...kih3

    ReplyDelete
  25. kalau mcm tu tgk movie sweet november. best

    ReplyDelete
  26. november rain cukup mengerikan aku

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com