Thursday, 20 November 2014

Tiket Wayang Percuma The Hunger Games : Mockingjay - Part 1

> What's Up Guys...

Tiket Wayang Percuma The Hunger Games : Mockingjay - Part 1 ? Haa, siapa yang memang kaki wayang tegar dan layan movie The Hunger Games (Mac 2012) dan The Hunger Games : Catching Fire (November 2013) mesti akan tunggu sekuel yang ketiga ni kan ? Dan kali ni GSC Cinemas nak bagi tiket percuma untuk menonton movie ni pada 20 November 2014...hari pertama tayangan tu...haa, siapa la yang tak nak kan kalau dapat tengok FREE...huhu...tapi...

Tiket Wayang Percuma The Hunger Games : Mockingjay - Part 1 ?
Tiket Wayang Percuma The Hunger Games : Mockingjay - Part 1

"Tetapi hanya KHAS untuk pengguna SAMSUNG Galaxy Life saja la...hehe"

...dan mungkin tiketnya adalah TERHAD...haa, siapa cepat dia dapat la...dan tertakluk pada terma & syarat...hehe...tapi bukan semua pawagam GSC yang terlibat untuk promosi kali ni untuk tayangan movie The Hunger Games : Mockingjay - Part 1 ni...hanya di GSC Mid Valley, GSC Queensbay Mall, GSC Dataran Pahlawan dan GSC East Coast Mall saja yang terlibat dengan promosi kali ni...

Cara nak tebus tiket wayang percuma The Hunger Games Mockingjay : Part 1 ? Pertama sekali, kena ada la aplikasi Samsung Galaxy Life dalam smartphone SAMSUNG korang...dan bila tiba masanya nanti...haa, masa tengah beratur nak tebus tiket tu...klik REDEEM...dan masa selama 60 minit akan ditunjukkan dalam smartphone korang...kena tebus dalam masa 60 minit tu la...bila sampai kaunter tiket...GSC akan scan nombor kod yang tertera dan dapatlah tiket wayang percuma tu...hehe...dan hanya sah pada 20 November 2014 saja...tidak sah pada tarikh selain daripada tarikh 20 November 2014...

The Hunger Games : Mockingjay - Part 1
The Hunger Games : Mockingjay - Part 1

Credit Picture : Google.com

Haa, tiket hanya boleh ditebus bermula tepat jam 6.00 pm pada 20 November 2014 di GSC Cinemas yang terpilih dan tayangannya pada jam 9.00 pm...jangan ada yang tunggu daripada pagi sudah la...hehe...dan yang paling penting jangan tersalah pergi GSC lain pula ! Pergi GSC One Utama...memang tak dapat nak tolong la...tu kena bayar sendiri la kalau nak tengok movie ni...hehe


NOTA SKYTECH :

Hmm, memang tak rugi rasanya install aplikasi Samsung Galaxy Life ni...banyak juga tawaran yang menarik...tapi cuma aku saja yang kurang go through...dulu pernah juga redeem Kek Secret Recipe PERCUMA...aihh, bila nak ada lagi promosi macam tu...huhu...bila dapat benda FREE ni memang selalu sedapnya lain macam...betul tak ? hehe

P.S - Hmm, niat nak buka blog setiap hari tu memang la ada...tapi entahlah...asyik ditangguhkan saja...bila terdetik niat nak buka blog saja, masa tu la internet asyik buat hal saja bila malam...aku potong terus internet ni nanti baru padan dengan muka aku kan...HAHA

**Terima kasih kerana membaca entri Tiket Wayang Percuma The Hunger Games : Mockingjay - Part 1

11 comments:

  1. nak kena install malas. beli je lah. hahaha. tak sabr tgk tp masa yang sama takot membosankan sebab banyak cakap. haha

    ReplyDelete
  2. asyik la tengok wayang free budak nih..

    mencik..!!


    ehhehhe

    ReplyDelete
  3. @adarain : haha...install kejap je pun...kih3...siapa yang dekat dengan GSC ni semua patut terjah la kalau layan The Hunger Games...hee...lagi2 kalau da install aplikasi Samsung Galaxy Life tu....hehe

     

    ReplyDelete
  4. @Diana Rashid : kalau ikutkan memang nak terus pergi je GSC Mid Valley tu kak lepas balik kerja...lebih kurang 15 minit je dari tempat kerja...biasanya area situ jammed petang2...naik motor pun boleh dari 15 minit pun boleh jadi 30 minit...takut sampai sana je da ramai orang beratur nak tebus tiket free tu...huhu

    ReplyDelete
  5. aku sekarang beli tiker wayang pun guna apps kat henpon..senang...sampai sana scan barcode je...tayah beratur pepanjang

    ReplyDelete
  6. @Mek Onie : senang booking tiket online ni...tak payah susah-susah nak beratur panjang...hehe

    ReplyDelete
  7. ohhhh jennifer lawrence...rindunya nak melihat awak beraksi kembali :-)

    ReplyDelete
  8. ada sambungan lagi tu..kena tunggu lagi tahun depan..hahaha

    ReplyDelete
  9. Thanks for the info! nasib baik hari tu sempat redeem kat midvalley! phewww..

    ReplyDelete
  10. patut la dpt tgk wayang free ghupenyeee.. haha. jelly tau :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com